Blogosz

MESE NINCS.

Sürgős!

2012. szeptember 02. 10:52 - BlogoszEditor

 

Nem vicc, tényleg így volt: ma hajnalban, ahogy hazafelé tartottam, három kutyát is láttam aludni. Egyszerűen ott aludtak, az utcán. Ez felháborító és döbbenetes! Az aljas önkormányzat műve ez is! Éjjel, ugye? Alszanak, ugye? Áhá, értjük ám!

Szóval gyanús körülmények miatt is nyilvánvaló: elkezdődött a kutyák tömeges elaltatása! Ráadásul az éj leple alatt.

Biztos vagyok benne, hogy Bolojan már koraeste kioson és elkezd nekik meséket mondani, és/vagy halk-andalítóan dúdolni. Előre megfontoltan, egy aljas terv részeként. Minden kutyát el akar altatni ez a mészáros. Egy ismerősöm ismerősének a rokona hallotta valakitől, hogy valaki látta, amint egy ismerőse hallotta, hogy Bolojan egy - vélhetően kiskorú - kutyát altatott épp, holott az nem is volt álmos. Mégis elaltatta: a végén már attól sem riadt vissza, hogy ringassa, de addig nem adta fel, amíg az álommanókkal össze nem kacsintott. Ilyenek ezek. Nem válogatnak az eszközökben.

Ezt nem hagyhatjuk! Gyertek, menjünk ki, óbégassunk, ébresszük fel őket! Aki egy kutyát is aludni lát, azonnal rázza fel.

Az ügyünk is múlik ezen! Hiszen az alvás a hiszti halála!! Vigyázzunk!!!

Kérek mindenkit, küldje tovább ezt az üzenetet. Nem szoktam ilyet amúgy, de most kivételesen stb. Nagyon fontos a továbbküldés, hiszen ha elérjük az egymilliót, akkor egymillióan leszünk, és elértük. Lényeges továbbá, hogy a Facebookon is minél több kutyáról készült képet posztolgassunk, meg ilyen szövegeket is, hiszen - közismert módon - a városvezetés is a Fácsén méri le, hogy mikor mit tegyen, s különösen a fotók, meg a láncüzenetek vannak rá nagy hatással. Valamint a minél több felkiáltójel (!!!!!!!!!!!) !!!!!!!!!!!!!!!!! Ráadásul egyre több eb is tud már netezni.

Ha nem küldöd tovább, lelketlen vagy, egy kóborkutyában is több az érzés, mint benned, valamint: anyád. Sőt: apád! És jelezném még: tudjuk, hol laksz lakol. Előre a kialvatlan, karikás szemű kutyákért! (Épp jók arra, hogy az amúgy minden emberben lakozó rengeteg sikertelenségünket és frusztrációnkat kiélve, levezetni próbálva végre megmentő, hős szerepében pózolhassunk, egy felfújt gumiügyön állva, erős terpeszben. De ezt persze sosem fogjuk bevallani, még magunknak sem.) Hrrrrr!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr114746727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása