Blogosz

MESE NINCS.

Ice cold chill in Nagyvárad/Oradea

2016. január 19. 09:46 - BlogoszEditor

Alapvetően nem vicces, sőt viszont ilyen megjelenülésben már humoros is. Ezt a képet nézve már szórakozhatunk is azon, ahogy szórakoznak velünk. Ugye szinte állandósultak a távfűtési gondok Nagyváradon, amelyek főleg a panelházakat érintik jelenleg is vannak olyan negyedek, ahonnan azt jelentik, hogy maximum 16-19 fok van a lakásokban, de olyan is nem egyszer van, már ősz óta, újra és újra, hogy egyszerűen nincs is fűtés, és kész.

Az elején a vezetékecserék első szakaszát nem sikerült az idei fűtési idény kezedtéig befejezni, aztán újabb be nem tartott határidők és üres ígéretek következtek, majd meghibásodások jöttek, egymás után szóval mikor mi, de valami mindig. Ja, és mindeközben a hőerőmű, amelynek már négy éve át kellett volna állnia földgáz-tüzelésre, de ma is szénnel nyomatja, még most is ezerrel ontja a mérgező füstöt, amely a városra fekete por fomájában rakódik le mivel a kéményen a szűrőket sem működtetik, a reklamációk és büntetések és ígéretek ellenére sem, évek óta. Na, de rendes fűtés így sincs. (Mennyiszer írtam róla az évek során újságíróként is, meg itt, a blogomban is, és hányszor kértem én is, más sajtóorgánumokbeli kollégák is a rendezést, és végül még mennyire tipikus romániai fordulat engem akart beperelni a környezetvédelmi hivatal akkori vezetője, aztán pedig minden maradt ugyanúgy. Azóta vezetők jöttek, vezetők mentek, a helyzet pedig ugyanaz.) És íme, mindezt ma végül sikerült egyetlen, fotón megörökítenem. Tessék, már ki is írják a tömbházakra. És nemcsak ice cold, hanem chill! is. Hát, mit mondjak? Talán azt, hogy cool.

20160119_123622oooo.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr48285546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása