Blogosz

MESE NINCS.

Na, tessék – hétvégére

2018. október 18. 12:32 - BlogoszEditor

Van vita arról, régóta, hogy a naiv festészet, de tágabban a naiv művészet igazán művészet-e. És van is róla véleményem, de ez most mindegy, mert nem erről akarok. Hanem arról, hogy ez az alábbi viszont igazán művészet. :D

Épp zajlik az Országos Naivművészeti Fesztivál Nagyváradon  és tessék, ezt a képet választották ki a plakátjához. :) Na ez aztán művészet tehát. ;)

Ennyit akartam itt, ezt a plakátot megmutatni: nem az eseményt reklámozva, hanem egyszerűen önmagáért. És még annyit, hogy a csúcsrendezvény persze a naiv festmények tárlatának megnyitója, ami épp most, így a hétvége küszöbén van. Ennyire jó, humoros, kicsit bátorságot is igénylő, de magát az eseményt szem előtt tartva alapvetően leginkább normális, adekvált plakátot rég láttam. Szóval kitűnően megy ez a kép a naiv művészethez is, a hétvégéhez is. De még előtte tessék megfigyelni azt is, hogy néz az a béka, vagy sikló, de asszem, inkább mégis béka. És aztán kellemes hétvégét, óvatos talicskázást.

sdfbnsdh345sg.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr7814308611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása