Blogosz

MESE NINCS.

Istenem...

2015. május 26. 12:42 - BlogoszEditor

Ott áll a megállóban egy tag: tele van az arca, ajka, szemhéja piercingekkel, emellett kopaszra van nyírva, de a koponyája közepén meghagyott egy hosszú tincset, ami befonva, varkocsban lóg alá, továbbá a fejbőrén valami színes tetoválás is van. Az az igazság, hogy neki speciel nem áll jól ez az egész, sőt, igen hülyén néz ki. Ehhez az emberhez valahogy nem megy, de mégis valahol rokoszenves, hogy vállalja azt, amit képzel. Csakhogy - jut még eszembe, ahogy nézem - pont az ilyen figurák - is - kiváltják a sok átlagszürke ájtatos manó sápítozását, úgyhogy biztosan sokszor sok vernyákoló hangot hall a háta mögött.

És lám, a villamosban, amin ülök, egyből hallom is, hogy a mögöttem ülő nő rákezd, máris nyomja valakinek: „Să ştii că astfel de oameni nu sunt normali. Că nimeni care este întreg la cap, nu vrea să facă altceva decăt majoritatea, nu face nimic altfel ca alţii, şi nu vrea în nici un fel, niciodată să atragă atenţia altor oameni. Dacă totuşi da, atunci are ceva la cap, şi în loc să se trateze, ia uite ce face.

Na nesze, A hét baromsága érdemrend homlokcsapkodásokkal ékesített fokozatának elhódítója, díjnyertes korlátoltság. És ahogy közben kászálódik leszálláshoz az erkölcsi lény, távozóban még egy bónuszt is bedob, ilyenkor és ilyenektől obligát hülyeség persze, de már majdnem lemaradt:Şi nu sunt nici credincioşi. Şi sigur se droghează. Se infectează singuri la suflet, cu acul”.

Jó, hogy leszállt a malasztos lelkületű, mert mán azon vagyok, hogy én mingyán én szállok le az első piecringesnél, és szétlyuggattatom az arcom, aztán beugrom egy tetkószalonba, hajvágásra menet pedig felhívom a díleremet egy kis kokóért. Miközben persze kikerülök egy templomot. Istenem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr237492476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása