Blogosz

MESE NINCS.

Lesz köztünk egy kis adok-kapok

2011. június 11. 16:14 - BlogoszEditor

(Na, hol a szöveg? Aki megtalálja, annak máris jobb lesz kicsit.)

(Na jó, aki meg nem találja meg, annak mondom: ki kell jelölni az alábbi képek alatti részt. Például: Ctrl+A.  Előtte azért katt a "tovább" gombra...)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igazából, olyan komoly módon nem tudok főzni. Úgyhogy ez ugrott. Pedig azt javasolta egy kedves, hogy úgy sorsoljam ki a budapesti Sziget és a debreceni Campus fesztekre szóló jegyeket, hogy belefőzöm őket túrógombócokba. És a pályázók leeszik a gombócot, s akiében ott a cucc, annak a versenyzőnek mája is hízik majd. Amikor még másoktól is kértem ötleteket, hogy hogyan dőljön el, volt, aki azt vetette fel, hogy egy Nagy Ő jellegű vetélkedőt kerekítsek köré, de volt olyan is, aki nagyon egyszerű megoldást javasolt: adjam neki. A leggyakoribb válasz viszont ez volt: "hm, jó kérdés".

Úgyhogy a közvélemény-kutatás szórakoztató volt, de eredményre nem vezetett.

Azt ígértem, nagyon egyszerű lesz, nem bonyolítunk semmit, relax, adom a szerencsés drága olvasóknak a jegyeket, és kész. Úgyhogy legyen mondjuk annyi, hogy aki Sziget ottalvós heti bérletet szeretne nyerni a blogommal, egyszerűen küldjön egy mailt erre a címre:

 
Aki pedig a Campusra szóló bérletre áhitozik, az ide dobjon egyet:
 
 
FRISSíTÉS: leteszteltem, működik, viszont a yahoos címről érkező leveleket valami miatt nem engedi át a Hotmail. Ezért aki yahoos címről kíván benevezni, a következő címekre ide küldje inkább.
 
 
 
 
S aztán majd a beérkező mailek közül sorsolok. Úgy, hogy kinyomtatom őket, lesz kalap, kavarás, húzás, minden.
A mailekben nem is kérek senkitől semmilyen valós adatot, még nevet sem. Elég, ha annyit írtok bele, hogy "hoci ide a cuccot", vagy valami. :) Akit kisorsolok, annak úgyis visszaírok majd, hogy ő nyert. És akkor viszont kénytelen lesz megadni a valós nevét és születési dátumát - ugyanis ez kell majd a Sziget szervezőinek, hogy a nyertesemet beregisztrálják az adatbázisukba. Ennek alapján, a Sziget fesztivál főbejáratánál veheti majd át a karszalagját és az idéntől ehhez járó metapay-kártyáját, fényképes igazolvány felmutatásával.
 
A Campus-versenyem esetében más a helyzet. Azokat a jegyeket én személyesen kipostázom majd a nyerteseknek. Itt is csak azoknak írok majd vissza, akiket kisorsoltam. És kénytelen leszek elkérni a nevüket és a postacímeiket. Mennek a jegyek, s ennyi. :) (Garantáltan postára adom őket a nyerteseknek. Ám számomra ott be is fejeződött a nyereményakció, azaz a posta tevékenyégéért semmiféle felelősséget nem vállalok.)
 
Mindkét nyereményjátékra mostantól kezdve lehet küldeni a maileket. Szabadon lehet játszani, én nem ellenőrzök senkit. Tehát azt sem, hogy kik az olvasóim és kik esetleg valami trükközők, ki hány mailcímről próbálkozik be, meg azt sem, hogy barát, vagy imerős, vagy rokon is befigyel-e vagy sem. Mindenkinek szabad, senki nincs kitiltva, sőt, az a jó, sokasodjatok. A beérkezett összes mail játszik. A tisztességes sorsolást én garantálom. Akinek ez kevés, vagy akinek bármilyen gyanúja, kételye támad, esetleg bármiféle kekec kommentárja lenne ezzel az egésszel kapcsolatban, azt megértem, a hátát meglapogatom, s ajánlok is megoldást: ne játsszon, hagyja az egészet. A szabályzat része még, hogy a két játék kapcsán nem vitatkozgatok semmiről, sem lebonyolításról, sem miért ő és miért nem énről, meg semmiről, nah. :) Mailen sem.
 
A maileket mostantól lehet tolni, július 11-ig. Azaz egy hónapig. Sorsolás július 12-én. Abban az órában, amikor majd épp ráérek. Ha el nem felejtem addig. Ha elfelejtem, akkor sorsolás azonnal, amint eszembe jut.
 
A sorsolás nem nyilvános, de ha valaki nagyon akar, részt vehet rajta, csak amikor bejön a szobába, le kell venni  cipőt. Továbbá: van külön szobai papucs és van olyan, amivel az udvaron lehet járkálni, ezt meg kell szokni, de nyugi, hamar megy. Én amúgy a szobában nem hordok papucsot, minek az? És légyszi, mielőtt elkezdjük a sorsolást, hozz már a hűtőből egy narancslevet. Köszi. Tölts magadnak is.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr782975468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása