Blogosz

MESE NINCS.

Imázsgyakorlat

2011. június 30. 09:53 - BlogoszEditor

Na itt tartunk kábé. Országilag is. Ötletes, ugye? Agyatlan, ugye? Vicces, ugye? Siralmas, ugye? Ilyet még nem láttam soha, eszembe sem jutott volna. Ám az egyik parlamenti párt nagyváradi székházában ráakadtam hát erre is.

Hogyan javítsuk meg az irodai székeket? Deszkát csavarozni alájuk, arra a kerekeket, príma, használhatóak tovább.

Szerintem nagyon megmosolyogtató kis ötlet. Egész jó. Amíg gyakorlatba nem ültetik. Mert onnantól van neki egy olyan specifikus balkáni bája. Szedett-vedettség, tákolgatás, second hand, várjá, meghogyhíjjákolom, oszt' jó lesz az, jobb, mint új korában, nízzed érzet.

És még ennél is szebb attól, hogy ez egy pártházban van - nevezetesen a PNL váradi főhadiszállásán. Úgy javíttatják a székeiket is, ahogy a politikát csinálják. Ők is, mások, a többiek is: összedobni, összegányolni, mindegy, csak valami legyen, jó lesz az úgy is. A kívülről érkezőknek elég ez, imázsnak, arculatnak megteszi ennyi is. A pénz úgyis másra kell, máshol: nem a székházban, mondjuk pár új szék vásárlására, hanem szavazók befolyásolására, meg főleg saját bankszámlákra. Otthonra majd minden pártarc vesz magának jó székeket. Hiszen nem a párt a legfontosabb, s nem is az, hogy hogy néz már ki a szakadtja - hanem az, hogy hogyan lehet fejni.

És persze az, hogy miként lehet bársonyszékekbe kerülni a révén. Amelyek alatt persze már nem deszkák vannak. Hanem egy egész ország. Ami azért maga is egyfajta ilyen szedett-vedett tákolmány. És még odébbgurítani sem lehet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr603026584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása