Blogosz

MESE NINCS.

Vadászegylet

2011. április 22. 14:55 - BlogoszEditor

Megtiszteltetés ért: Alíz hívott, csatlakoztam egy nemrég indult kezdeményezéshez. Létrehoztunk egy webhelyet, amely különösebb háttérmagyarázatot nem igényel. Magáért beszél - sőt, ír. Nyelvorzókra vadászunk.

Némi népszerűsítés persze sosem árt az ilyen újszülött kezdeményezéseknek. Úgyhogy nemrég volt nálam a Duna TV stábja, forgattak egy anyagot erről. Mondtam a sok okosat, vagy úgy tűnt. :) Valamikor a jövő héten megy adásba, azt hiszem, a Térkép című műsorukban. Pontosabban nem tudom, de ha fogom, esetleg majd ideírom. Ha el nem felejtem. És szintén benne lesz a Kossuth rádió Határok nélkül című műsorában - ugyancsak nem tudom pontosabban.

Ám a lényeg, hogy tényleg egyre kevésbé tud a magyar magyarul. Írni is. A romániai magyar is. De mi csak a romániai magyarokra összpontosítunk ezen a netfelületen. Szórakoztató. Mert szomorúnak is mondhatnánk, de jobb így.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr172847663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása