Blogosz

MESE NINCS.

Adok én nektek!

2011. május 27. 12:02 - BlogoszEditor

 

No, kedves olvasók most kénytelen vagyok tegeződni, még akkor is, ha nagyra értékelem Önöket. Ugyanis buli van. Lesz vagyis.

És mehetnek néhányan innen, az én webhelyemről is. Az van, hogy hozok nektek jegyeket. Nyerhettek a blogommal. Yepp!

Hamarosan belépőket sorsolok ki a debreceni Campus Fesztiválra. Kattintsatok oda, az előbbi linkre, nézzetek szét. Parov Stelar, Kiscsillag, Quimby, Anima, Akkezdet Phiai, meg ilyesmik is lesznek. Jó standard felhozatal, minimum, ami kellhet. Úgyhogy adott minden egy jó kis rázkódáshoz. :D Egész kulturáltnak ígérkezik.

 

 

 

 

 

 

 

Úgy látszik, intézményesültem közben. Mert a Campus Fesztivál szervezői voltak olyan kedvesek, hogy felajánlottak külön tiszteletjegyeket a jelen blogom olvasóinak. Hogy sorsoljam majd ki köztetek, csakis köztetek. A feszt teljes időtartamára érvényes bérletekről van szó. Örömmel teszem, megérdemlitek. Úgyhogy ami jár, az jár: néhány kedves meg is kapja a magáét, nemsokára. ;)

Úgyhogy tiszta alsó, fogkefe! A többiről, a dolgok menetéről, a sorsolás mikéntjéről meg majd még szólok. :) Könnyű lesz és tiszta. Mint a summertime.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr112936334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása