Blogosz

MESE NINCS.

Észkijárat

2011. július 25. 09:21 - BlogoszEditor

 

Az egyszerűségben sokminden rejlik, többek között szórakoztatni is tud. Nem nagy dolgok ugye, első pillantásra. De mégis jók. Mutatok pár fotót, amelyeket Debrecenben készítettem.

Mobilvécé, ugye.

Persze, a szokásos, hagyományos lekaparós eljárással készült a mű. De az üzenete...:))

Hogy 0 fő... És erről még kormányrendelet is szól. A 253/1997. (XII. 20.) számú rendelet szabályozza azt, hogyan kell 0 fő higiénikus ellátását megoldani. Mégpedig 1 db. kabin heti egyszeri tisztítása révén.

Hiába, no: fogy a magyar... s gondolni kell a jövőre is. Amikor már annyi személyt kell higiénikusan ellátni, amennyi itt szerepel.

És ez még hagyján. De a másik bájosan egyszerű alkotás még sokkal jobban tetszett. Ez az egyetemi bentlakás folyosóját díszíti, s szintén a tradicionális kapargatásos metódussal hozták létre.

(Jó, amúgy egy szó lenne, de ezt most hagyjuk, mert akkor egyenesen át kellett volna ragasztgatniuk a betűket, ami csökkenti a mű hitelességét.)

Ugyanez, kicsit távolabbról. A mellette lévő táblával aztán még jobb kombinációt alkot. :)) Ész balra el, ember jobbra el...

Az ilyesmiért érdemes egyetemre járni. Igen. De tényleg.

Ja, amúgy megnéztem, direkt elmentem az észkijáratig. Zárva volt. Bár lehet, hogy már maga után zárta be.

Minden esetre így már ki van zárva, hogy megjöjjön...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr403095366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása