Blogosz

MESE NINCS.

Az RMDSZ kiviszi Önt a temetőbe

2011. május 09. 14:52 - BlogoszEditor

XD

Óriási! :)

Megkaptam az Élesd városában épp zajló XV. Ifjúsági Hét  programját. Ebben van a következő humorcsapás.

A május 12-én 16 órakor kezdődő program neve: Régi sírok nyomában. (Ezek szerint mellesleg mozognak a sírok Élesden, ide-oda mászkálnak, követni kell őket, a sarkukban lenni. De most nem ez a fő.) A lényeg, hogy indulás az RMDSZ-székház elől - érkezés a városi temetőbe. :D

Hát igen. Nincs mit húzni a dolgot.

És ezt csak így, ilyen nyíltan, sőt, programszerűen... Ez igen, jövőkép! És ez már döfi, kezdjünk valamit az ifjúsággal pártvonalon! Sőt: ez ám az őszinteség, a metaforikus, sallangmentes bevallása, bemutatása a lényegnek. Laza. Halálian laza. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Többen kérdezik persze máris, hogy vajon vissza is hoznak-e. Nos, ha nagyon szigorúan vesszük, akkor eleve ki sem visznek. Ezt is magának a polgárnak kell megoldania: megjelenik szépen, fegyelmezetten a gyülekezőhelyen - s onnan kulturáltan kimegy maga a temetőbe. Azért nem kell aggódni: látogatni csak fognak időnként. Úgy saccolom, négyévente, választásokkor - mozgóurnával.

 

Ha már itt tartunk: eszembe jutott egy hasonló tematikájú, kihagyhatatlan.

Annak idején új koporsószállító járműveket kapott az egyik váradi temetkezési vállalat. Peugeot gépkocsikat szereztek be. Erről az egyik riporter kollégám ezzel a zseniális címmel írt cikket: Peugeot-val a sír felé...

És persze neki fel sem tűnt, hogy hol itt a killer benne... :) Évekre megunhatatlan poénnak bizonyult aztán ez. Sőt, igazából ma is életben van még.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr642889999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása