Blogosz

MESE NINCS.

Tipp a húsvéti nyuszinak

2011. április 17. 12:18 - BlogoszEditor

"Sosem lehet elég korán elkezdeni! Neveljen szadista sorozatgyilkost gyermekéből! Ha most vásárol kicsinyének véres druzsbát, bónuszként ingyen hazaviheti csemetéje számára oktatófilmünket, A texasi láncfűrészes (The Texas Chainsaw Massacre) összes részét!"

Egy nagyváradi üzlet előtt elhaladva láttam meg ezt a csodálatos játékszert. Szerintem epic.

Be is tértem rögvest, s kikértem a kirakatból a kis aranyost, hogy lefotózhassam, továbbá közelről is megcsodálhassam.

Igen! Távolról sem kizárólag maga a koncepció a fantasztikus. Bár az sem elhanyagolható: fogjon az a gyerek a kezébe mihamarabb láncfűrészt! Tanulja meg, mi az élet, zannyaistenit mán!

Hanem ami ezen is túlmutat, az a termék cizellált kidolgozása, a nüanszokra való odafigyelés, az élethűvé tétel. Különösen finom részlet (vámpíroknak, illetőleg szadista gyilkosoknak meg főleg finom) az, ami a fűrészlapon látható.

Játszi, üde vérfoltok. Hiszen a gyermekben már idejekorán meg kell teremteni a képzettársítást, össze kell kapcsolni a két impulzust. Gyakorlati intelligenciájának kiteljesítését is segíti, ha mihamarabb megtudja, mire való igazából az a druzsba. Nem ám holmi favágásra - ilyen tévtanokat csak nyeszlett kis hormonzavaros anyámasszonykatonái terjesztenek. Mészárlásra, igen! Fröccsenjen az a vér, repüljenek a végtagok, gyermekem! Aki ügyes, fél délután egy egész faluval végezhet. Wroom! Fröccs! Jááááá!

"Kés, villa, olló..." - ugye. De ez más, ez láncfűrész. Arról nem szól a régi tiltás sem.

A kis édes egyébként 52 lejbe kerül. Az elárusító szerint még nem adtak el belőle egyet sem. Ez nekik húsbavágó lehet. Nekem meg érthetetlen: mi annak idején a fél karunkat odaadtuk volna egy ilyen fantasztikus játékszerért.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr932833285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása