Blogosz

MESE NINCS.

Hungarian Idiot

2011. január 24. 17:31 - BlogoszEditor

Wohooo! Ni!
Itt a legnagyobb biglájk hülyeség, amióta ismerem a Facebookot!
:D Pedig nem viccnek, nagyonis komolynak szánta az illető.

A Fácsén megkereste és lazamagyarosan lehányta a Fácse alapítóját.

zuckerberg1.jpg zuckerberg21.jpg

Itt van egy nagyítás is a hülyegyerek hozzászólásával, ínyenceknek:

hulyegyereknagyitva1.jpg

Hát ez óriási! A magyar hülye világszínvonalú, versenyképes, s bárhol, bármilyen szinten megállja a helyét, nemzetközileg is. És a magyar hülye mindig hozza a formáját - ezzel viszi a hírünket is.

Véletlenül leltem meg ezt a kis aranyos magyar névjegyet.
Az van, hogy megnéztem a Facebook-filmet. Egész jó volt. S ettől kedvet kaptam utánanézni annak, ki is a Facebook egyik kitalálója és vezére, a világ egyik legismertebb embere. Úgyhogy rákerestem itt-ott arra, hogy Mark Zuckerberg.
(Avatatlanok kedvéért: ő jelen pillanatban a világ legfiatalabb milliárdosa. A 26 éves fiatalember az egész net legnagyobb közösségi oldalát találta ki. A Facebook felhasználóinak száma a világban meghaladja a 600 milliót. A Facebook értéke pillanatnyilag 41 milliárd dollár. Mark Zuckerberg részesedése 7 milliárd dollár. A srác meg egyébként zsidó. Ez csak azért mondom, mert bár normáliséknál mellékes, mindjárt ennek a ténynek lesz nagy epizódszerepe.)

No, miután tehát megnéztem a Fácséról szóló filmet, ami a Fácséról szóló könyv alapján készült, evidens, hogy a Fácsén is megkerestem Mark Zuckerberg adatlapját. Mert persze van neki is, naná.
Sőt, egészen rokonszenves kis adatlap.

És itt jön a királyság! Teljesen találomra kattintgatok a Zuckerberg adatlapján.
Mégis, a legelső feltöltött képe alatt, amit randomra megnyitok, a legelső hozzászólás, amin véletlenül megakad a szemem, épp ez. Mutatom újra, olyan jó ordas:

zuckerberg1.jpg zuckerberg21.jpg

hulyegyereknagyitva1.jpg

Wá! Ez mekkoraaaa!
Azóta is a röhögés kerülget, valahányszor eszembe jut ez az édes pillanat...
Szerintem hatalmas.

(Ezen a linken egy darabig - amíg le nem szedik, vagy amíg hátrébb nem kerül a mind újabb hozzászólások miatt - közvetlenül is megtekinthető a magyar virtust mutató hozzászólás: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=135120761562&set=a.135119471562.131317.68310606562 . Ha nem megy, ki kell másolni, bejelentkezni Fácséra, s ott bemásolni a böngészőbe.)

És ha már Zuckerberg épp egy Greenday-számot emleget az ominózus fotója alá írt saját képszövegében, akkor maradjunk is az American Idiotról elhíresült Greendaynél. Ez a kommentelő magyar gyerek a Hungarian Idiot prototípusa.

Utálja a zsidókat. Tudja is, hogy a Fácse legnagyobb arca történetesen pont zsidó. Következésképpen azt is tudja, hogy a Fácse a világ egyik legnagyobb értékű olyan cége és márkaneve, amelynek társtulajdonosa zsidó. Vagyis minden egyes felhasználó egyúttal ezt a „mocsokzsidó” gigavállalkozást is tovább izmosítja.
De azért a Hungarian Idiot regisztrál a Fácséra, csatlakozik a közösséghez. Itteni aktivitásából ítélve örömmel időzget az oldalon, szívesen él a további 600 millió ember által használt szolgáltatással. Unzsenír aktivál a Fácsén, lubickol benne. Mert megnéztem az ő adatlapját is: látszik ott, hogy hősünk jó felhasználó, nem csak zsidózni jött, hanem fészbukolni.
Ám egy szép napon kitör belőle az igazi énje. Feljön a Fácséra, biztosan körülnézeget itt, ahogy szokás, csekkolja, hogy mi van az üzenőfalán, kik jelölték be, miket szóltak hozzá dolgaihoz, megoszt ezt-azt, megnéz más megosztásokat, üzeneteket vált, miegymás. Egyszóval él mindennel, amit ez kínál neki.
Aztán megkeresi az alapító adatlapját, és leköpi. Jól bemondja neki, hogy „bibsi”.

Na még egyszer! :)
zuckerberg1.jpg zuckerberg21.jpg

hulyegyereknagyitva1.jpg

Ilyenkor komolyan büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok. Tényleg adtunk pár zsenit a világnak, így Amerikának is. Most láthatják ott is, hogy vannak még észlények a tarsolyunkban. Mert ez a tag is valami zseni lehet. Hiszen az őrültet a zsenitől csak egy hajszál választja el. Esetünkben egy PARASZThajszál.

És persze nincs egyedül. Magam is személyesen ismerek olyan hobbinácikat, meg kamaszkori antiszemitizmusban szenvedőket, valamint középkorú zsidófalókat, akik vígan fészbukolnak.
Tegyék is, hiszen senki nem tiltja. Nem is kell. Sőt, a Fácse alapvetően a nyitottságról szól. Nem is a szolgáltatás részéről van itt a tudathasadás. Hanem egyes felhasználók részéről. Akik olyan helyre járnak szórakozni, lazulni, barátkozni, amit egyébként gyűlölniük kellene. Ha értenék egyáltalán.
Az ilyesmit nagyon, de nagyon lájkolom.
likebutton.jpg Vagyis hát pontosabban valahogy így:
mehnotlike.jpg

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr132638189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whatsoever 2011.01.25. 14:46:49

lájk:) bár egy kicsit nagy feneket kerítettél a témának és 3-szor beraktad ugyanazt :)

Blogosz · http://blog.roon.ro/blogosz 2011.01.25. 15:33:51

:) Jaja. De asszem, egy 600 milliós fenék igen nagy eleve, kerítés nélkül is. Amúgy még így is volt, aki nem találta meg elsőre a hozzászólást, a 3x betett illusztráción... :D Pedig még többször is betehettem volna, akkora állatság maga a cucc sztem. :)
süti beállítások módosítása