Blogosz

MESE NINCS.

Életmentés egy világháborús bunker kazamatájából – és a bűnös is váratlanul megkerült (VIDEÓVAL!)

2020. augusztus 31. 09:48 - BlogoszEditor

Csak bejárni mentem néhány felrobbantott II. világháborús bunkert, amiket nemrég véletlenül találtam meg az erdőben – de két, az egyik létesítmény kazamatájában szándékosan csapdába ejtett kutya kiszabadítása lett a felfedezőút lényege.

Tovább
6 komment

Csapás a múltból: fűszer ízű csirke, meg más csemegék

2020. augusztus 18. 19:42 - BlogoszEditor

Csíkszeredai újságírók indították, és meghívtak engem is a szerzők közé: volt egy közös szerkesztésű blogunk, pontosabban még mindig megtalálható a neten, csak már rég nem frissül – erre most, sok évvel később hirtelen elémtoppan a neten ez az egész.

Tovább
Szólj hozzá!

Lehet-e még gusztusunk bármikor is az RMDSZ-re szavazni? Itt a milliomodik bizonyíték arra, hogy NEM!

2020. augusztus 07. 20:13 - BlogoszEditor

Nos, ezúttal az van, hogy – ez is hihetetlen, mégis igaz – a közösséget általában magyarkodó blablával félrevezető RMDSZ ma csatlakozott a PSD, az ALDE és a Pro România román pártok alkotta koalícióhoz. Ezúttal Beszterce–Naszód megyében. De volt rá példa itt, nálunk is, helyben, ahol én lakom. Meg…

Tovább
Szólj hozzá!

Ma indul(na), épp e percekben: a legfontosabb infók, az igazi nulladik napon...

2020. augusztus 05. 20:33 - BlogoszEditor

Már javában nem állnak a helyszínek, épp most nem végzik az utolsó simításokat, a nagy nyitásra, miközben a legelső pár száz vendég már napok óta nem érkezett meg, és nincs odabent, külön beköltöző jeggyel. A zöld területek, meg az épülő létesítmények között kikapcsolódva nem várja a hivatalos…

Tovább
1 komment

Újabb kihalt román-magyar határátkelő...

2020. augusztus 03. 06:00 - BlogoszEditor

Megint találtam egy elhagyottnak látszó román-magyar határátkelőt. Bár – mint később ki fog derülni – nem teljesen az, csak ideiglenesen van használaton kívül.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása