Blogosz

MESE NINCS.

Fordulat

2010. április 03. 12:19 - BlogoszEditor

Azt hiszem, a húsvéti nyuszi is olvasta az előző bejegyzésemet. Ó, bár ne tette volna!
Hiszen amikor rájött, hogy őt is kihasználják, vele is visszaélnek holmi politikusok, borzalmas és megdöbbentő tettre ragadtatta magát.
Kérem, csak erős idegzetűek olvassák tovább! karikaah1.jpg

A következő képek a nyugalom megzavarására alkalmasak. Eme fotódokumentumok egy nagyváradi iskolában készültek. Személyiségijog-védelmi okból én homályosítottam el az arcokat. Ám a háttérben látszik, mi ment végbe, milyen tragédia játszódott le az ünneplő kicsik és nagyok háta mögött.

_dsf5107f.jpg

És mindez annyira hamar s váratlanul történt, hogy én is csak jóval később jöttem rá, mi látható ezeken a felvételeken. Mégpedig akkor ért a sokk, amikor a helyszínen készült fotókat alaposabban áttanulmányoztam.

_dsf509789.jpg

_dsf50955.jpg

Az ország morális és gazdasági válságban van – kár-kár. A méltó ünneplés szikrái helyett a fogyasztói társadalom talmi csillogása tölti be látóterünket – hüp-hüp. Ám még ez sem csillog rendesen, nem megy az üzlet, mivel krízis sújtja - ajaj. Közben már a mesebeli figurákat is politikusok használják ki, ejtik túszul, rabolják el identitásukat - musz-musz.
Mindez valóban kriminális, de akkor is... Nem értem, hogy történhetett ez, hogy lehetett ennyire végletesen reagálni. És pont most, húsvétkor. Az egyik közismert szereplője szállt ki végleg.

Nem csodálkoznék, ha helyette már idéntől kis szőrös, hosszú fülű, bolyhos farkú honatyák érkeznének a gyerekekhez - s persze az ajándékot nem hoznák, hanem vinnék.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr182638019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása