Blogosz

MESE NINCS.

Ráolvasás

2010. december 03. 14:06 - BlogoszEditor

Így szól a hír: "az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) december 4-i országos küldöttgyűlése után, Székelyudvarhelyen ünnepi megemlékező műsorral zárja a Trianon gyógyítása évet".

Nocsak: ott már zárják is az egész gyógyítást. Közben meg itt - nekem például - éppen ugyanúgy és ugyananolyan mértékben fáj Trianon, mint amennyire épp eddig fájt, ha fájt. Ugyanúgy érzem magam. Megkérdeztem másokat is: nekik is pont annyira fáj, mint eddig, s ugyanúgy érzik magukat.
Pedig nemcsak gyógyítottak állítólag, hanem egy egész évig nyomták ezt a kuruzslást.
Mi meg semmit nem vettünk észre az egészből, a hatását tekintve. Mert maga a külsőség, az eljárás azért érzékelhető volt: a kézrátétel.
Rátették a kezüket erre is. A magyarság sebeire. Azt hiszem, az ilyesmi csak jobban fáj.

Ez a "gyógyítás" talán ugyanúgy felszisszenést okoz, mint Trianon maga. Csak másképpen. Mert ez a politikai érdekek vezérelte doktorosdi a frisebb seb: kutyaharapást szőrmentén.
Olyan ez, mintha a Cseke Attila-féle egészségügy nyúlna hozzám. Az is: áu!

Beteges ez a gyógyítás. És egészségtelen. Mivel semmiben nem segít. Ellenben ront. És bepiszkítja a sebeket.
Elfertőződik az egész. Ha politikusok nyúlnak hozzá, a Trianon-seb is gennyet termel, hegedés helyett.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr772638161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása