Blogosz

MESE NINCS.

(Kung-)fura

2011. november 22. 14:25 - BlogoszEditor

Ez ám a reklám! :) Nagyváradon fotóztam, az előbb.

Ismerős helyzetek a mindennapok közlekedéséből. Engem is stresszel, sőt, néha meglep, lebénít, hogy miket látok, amikor vezetek. És mikbe keveredem én is néha. Arra azonban még sosem gondoltam, hogy emiatt beiratkozzam kung-fu-ra.

Ám a legjobb reklámstratégiák egyike a valósággal érvelni. "Mindenki bunkó, agresszív állat, jobb tehát, ha ön is kiműveli magát ebben. Van jogsija? Tanulja meg leverni a többieket! Gyalogosok? Csontjukat eltörni! Más autósok? Kórházba velük! A közlekedés más résztvevői? Várja őket az anyaföld!" :)

Ha volánhoz ül az ember, tudjon kung-fu-cseleket is - ezt üzeni a kép. És hát végülis igen, a kettő összefügg. Hiszen a tahó agresszióval függ össze lényegében az egész ország.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amúgy én ehelyett inkább gázspray-t hordok az autóban. Ott van, kéznél. És csak egy esetben nem szokott eszembe jutni ez sem, meg olyankor más sem: amikor épp szükség lenne rá.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr13403486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaqukk 2011.11.23. 08:14:20

Nem csak férfiaknak. Az első három-- nem férfi-- jelentkezőnek ingyenes ‚hajmeresztés modul’, amíg a készlet tart.

B_Bori · http://hetedhetorszag.blogspot.com/ 2011.11.24. 07:10:15

Most elképzeltem ahogy a rugó fickó helyett egy szűk miniszoknyában lévő cicababa pattan ki a kocsiból, és olyan Lindás visongással elagyabugyálja a bunkó fejűt. Hehe. Mert ugye, Kung-Fu nem csak férfiaknak :D
(Amúgy meg a rúgkapáló fickó úgy néz ki, mintha valahogy oldalt, a kocsit találná el, és nem az ellenfelét. De lehet, csak én látom rosszul, ezen a kába, kora hajnali órán :D)
Oh yeah. Ez a napom is jól indul.
süti beállítások módosítása