Blogosz

MESE NINCS.

Bullshit

2010. április 17. 03:43 - BlogoszEditor

Előállítása eleve mestermunka, maga a tökély. A fogyasztók számára a tökéletesnél is több. Aloe verás változatban is kapható. Igazi kényeztetés az érzékeknek. Finom az aromája.

A gyártó szerint ezek a fő tulajdonságai. Találják ki, mi ez a termék! Nos, mi is lehet?
Vegyük át újra, milyen ismérveit felsorolva hirdetik: mesteri, tökéletes, lehet aloés is, érzékeinket felkorbácsolja és aromavilága van. Akkor tehát mi ez?
Úgy van: vécépapír.

Aki másra gondolt, annak nyilván fogalma sem lehet arról, milyen világban él. Továbbá a saját érzékei sem működnek korszerűen.
Mert tényleg ezekkel hirdetik az egyik slozipapírt. Nem akarok itt reklámot csinálni, úgyhogy teljesen mellékes, melyikről van szó, nem is különösebben számít (,hogy a Milde nevűről, amelyet a bolgár Ficosota Sintez gyárt és hoz be Romániába is.)

Ha valakit esetleg zavar, hogy egy toalettpapírt az aromájával, az érzékeinkre gyakorolt hatásával és aloe verával reklámoznak, annak elárulom, hogy a Ficosota saját bevallása szerint gyárt ám élelmiszereket is ("food és non-food" előállításában is utazik, saját cégismertetője szerint).
Hát, azért úgy tűnik, valami egy csöppet összekeveredhetett a gyárban.
Nem biztos, hogy az élelmiszereiket megkóstolnám, amíg nem áll készenlétben egy mentő és egy belgyógyász. Meg egy pszichiáter.

romis.jpg Intim együttlét. A romantikus vacsorák kedvelt menüje

Külön csábító az is, ahogy a lágy, búgó női hang a fülembe súgja: "a legrafináltabb igényeket is kielégíti". Nyami! Ez már döfi! Nem bírom tovább, máris beindul a nyálelválasztásom.

Amúgy meg tényleg van most odakint a fürdőszobában egy sampon, amin meg azt írja, hogy "yoghurt and cranberry" (áfonyás joghurtos).
Kaptuk valakitől. Lehet, hogy az illető nem merte megkockázatni, hogy joghurttal mosson fejet. Pedig nem tudja, mit veszít. Mert ezt az áfonyás csodát tényleg szoltam néha szagolgatni, s pont olyan az illata - meg az állaga és a színe is -, mintha gyümölcsjogesz lenne.
Egy kis keksz kellene még hozzá. Legalábbis ezt gondoltam eddig (hajmosás közben).
Ám immár látom, hogy egy napszámosadagnyi Milde vécépapírral lenne az igazi.
Mmmh...! Lucullusi lakoma készül a fürdőben.

relax.jpg Csak nyugodtan... Csak egy falást, na, a gyártó kedvéért

És oké: a reklám román eredetijét tekintve az "aromă" jelent illatot is. De ugyanannyira ízt is. Sőt, ugye a kávékat, meg más cuccokat is épp az aromájukkal szokták reklámozni.
Meg különben is: az "aroma" szó görög-latin eredetű, jelentése: zamat, kellemes illattal párosult jó íz. Punktum. De hagyjuk is az etimológiai okoskodást. Ki tudna ilyesmiknél leragadni, amikor egy fincsi kis vécépapírért kiáltanak az ujjongó ízlelőbimbók?

spaw.jpg Gyógyfürdő: merüljön nyakig az élvezetekbe!

És még itt sem áll meg hedonista kalandozásunk az érzékek buja világában. A haladó szintű toalettínyecek, a kifinomult retyógourmand-ok minden bizonnyal sokkal cizelláltabbak annál, hogy csak a fizikai érzékelésben élvezkedjenek. Elvontabban is meg kell élni e pszihedelikus trippelést. Itt csatlakozik hát be finom rezdülésekkel a lelki világ.
Tudja ezt a gyártó is, amely a fantázia csiklandozásával segít rá a páratlan élményre.

zenga.jpg Aummm... A keleti tanok szerint a meditáció akkor az igazi, ha tudat előbb teljesen kiüríti magát

Hiszen igazi csemege az is, ha megtapasztaljuk, milyen termékskálát állítottak össze az ízletes vécépapírból, s milyen álomutakra terelő fantázianeveket viselnek e bájos termékcsalád helyes kis tagjai.
Ezekből a változatokból válogathatunk:
Premium Aloe Vera
Premium Spa
Premium Zen Garden
Premium Essence of Relax
Premium Romance

Ú! Azért érdekes lenne megismerni az elnevezések mögött álló alkotó zseni életének bugyrait.
Vajon miféle románcai voltak, hogy slozipapír jutott eszébe róluk? Hogyan szokott relaxálni, ha a klotyó ugrik be neki erről is? Mi számára az esszencia, amikor a klozettre asszociál róla? Milyen módszerrel szokott elmélyülni a zen buddhizmusban, ha az árnyékszék jár közben a fejében? Minek áztatja a szerveit egy-egy spaban, ha épp a mellékhelyiség felé lökdösik a gondolatai? És mennyire lehet elege neki is abból, hogy már minden termék aloe verás, ha a toaletthez rendeli hozzá?

mildekaja.jpg Az univerzális csodaszer. Utána egy pohár noni juice is lecsúszhat

Na és persze azt is figyeljük meg, hogy a hipertermék eleve csak Premium változatban kapható.
És az is mutatja az unikum voltát, hogy csakis angol nevei vannak. Mert annyira egyedi, annyira absztrakt, és annyira finom.
No shit?!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr482638032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása