Blogosz

MESE NINCS.

Sötétben nyomni

2009. június 05. 18:01 - BlogoszEditor

Fél nap még, és kampánycsend borul ismét az összes badarságra.
Ám ezt a csendet intenzív röhögés törheti meg - nemcsak akkor, ha megnézzük, mikkel etették meg újra a jelöltek a választóikat, hanem akkor is, ha kicsit utánanézünk, mennyire vannak képben egyes voksolásra jogosultak.

Az utóbbi órákban átfutottam néhány netes fórumot, s jónéhány gyöngyszemre leltem.

Ezek közül párat már nem találni, valószínűleg a moderátorok is jót röhögtek, majd rendet tettek.
Persze továbbra is trend, hogy (az apparatcsikok mellett) azok a legnagyobb harcosok és agitátorok az ilyen helyeken is, akik a legkevésbé tájékozottak. A nagy hang általában nagy sötétségből tör elő. És a legbőszebb pecsételgetés is ilyen szellemi fényviszonyok között zajlik - csak úgy csattog az a stempli a fülkében.

Úgyhogy van miben bízniuk a jelölteknek most is, mint mindig: tömegesen zombiznak még mindenfelé az ideális választóik, akiknek fogalmuk sincs, csak néhány átvett lózungjuk van. És miközben ezeket mormolják - esetenként ordítozzák -, a vakítást nemcsak elfogadják, hanem igényelik, kérik, követelik is.
Összeállítottam tehát egy listát az utóbbi órák legszórakoztatóbban szomorú internetes megnyilvánulásaiból, hozzászólásaiból. Csak hogy lássuk, kik vagyunk.
Ha már - kedves fegyelmezett választók, díszlépésben hol erre, hol arra masírozó honfitársaim - azt nem látjuk, vagy nem vagyunk hajlandóak látni, hogy a jelöltek kik.

10. helyezett:
"A románok és magyarok harcának döntő fejezete a választás, Európa színe előtt."

9. helyezett:
"A bekerülő képviselők fizetésénél sokkal nagyobb a tét. A magyarság jövője a szláv tengerben.
Mi lesz veled , szegény Magyarország? És közben alattomosan, sakálok és hiénák lihegnek határaink mentén, hogy az első adandó alkalommal, a békétlen és belső viszályoktól legyengült Mo. testéből újra lakmározhassanak..."

8. helyezett:
"Mennyi hülye hozzászólás. Aljas nemzetrontók! Állandóan csak kritizáltok, és nem jó, ami van. Titeket el kellene különíteni, be kellene zárni valahova, mocskok. Sajnos a magyar összefogást akadályozzák még olyanok, akik nem képesek megbékélni, testvéri jobbot nyújtani, mint magyar a magyarnak."

7. helyezett:
''Szavazni nem lehet, hanem szavazni kell! Aki ezt nem érti meg, az nem tudja, mit jelent a demokrácia!"

6. helyezett:
"Gyerekek, így van. Igaz, hogy ezek nem képviseltek minket eddig sem, csakis magukat. De most félre kell tenni a jogos csalódottságot és szavazni kell, mert különben kik képviselnek majd minket?"

5. helyezett:
"Igen, hazudnak, lopnak, csalnak. De magyarok. Kire szavazzunk, ha nem rájuk?"

4. helyezett:
"Hallottátok, hogy 7600 eurót keres egy képviselő az EP-ben? Felháborító! Mind ingyenélő, léhűtő, aljas, semmittevő, kivétel nélkül! Mégis szavazni kell, hogy magyar kézbe kerüljön ez a nagy fizetés!"

3. helyezett:
"Úgy van. El kell menni szavazni, hogy a románok nehogy bejussanak az EP-be!"

2. helyezett:
"Igen! Független Erdélyországot akarunk! Nem érdekel minket sem Bukarest, sem Budapest... Független Erdélyországot, amelynek a fővárosa Temesvár legyen!"

1. helyezett (sőt, hályezett is):
"Elég az RMDSZ-ből, hazugok, csalók, le velük! Belőlünk nem csinálnak hülyét többet! Szavazzunk mind Tőkés Lászlóra!"

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr792637887

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: dibujos de amor a lapiz chidos 2018.02.16. 14:01:50

Gyenge az akkumulátor? Nyomtass másikat! - Szabadalmi blog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pavtsi 2009.06.10. 13:33:41

Szerintem is az első helyezett az első helyezett!! :)
süti beállítások módosítása