Blogosz

MESE NINCS.

Húzás

2009. december 31. 16:27 - BlogoszEditor

Hülyéskedik itt nekem az óév. Így búcsúzunk egymástól.
Harmincadika, azaz a tegnap csupa botladozó, bukdácsoló dologgal telt.

Már második napja próbálok moziba menni, de nem sikerül - hetek óta még most is annyian vannak, hogy nincs szabad hely az Avatar című vélhetően igen ordas - de 3D-ben látványos - baromságra. Úgyhogy végül csak 2010-re tudtam helyet foglaltatni.

Na, gondoltam, akkor mozi helyett nyomok ide egy feszes kis bejegyzést, amelyben összegzem az évet, különösképpen pedig nyilván a dolgok állását. Erre áramszünet lett.

Sebaj, amikor órákkal később megjött az áram, mégis hozzáláttam. Majdnem. Mert akkor meg a net esett ki.

Ilyenformán elkezdtem tanulmányozni a telefonomat. Hogy miként is tudok majd január elsején hajnalban egyszerre, közös SMS-köszöntőt küldeni az alapembereknek a címzettlistára. Sikerült. Addig nyomkodtam, hogy egyből ki is mentek az üzenetek a címzetteknek. Egy nappal korábban, mint kellett volna. 30-ról 31-re éjjel már örvendezhetett is mindenki gondoskodó szeretetemnek és annak, hogy nálam már a következő év van.

Aztán - mivel vagányul szakadt az eső - megtekintettem, milyen a világ a decemberi nyári zápor közepette. Az utcán már jó sötét volt, a közvilágítás még mindig nem állt helyre, úgyhogy csak az elhaladó autók fényei világítottak át a esőcseppeken néha. Nagyon hangulatos volt. Amíg le nem csapott egy elvágtató kamion.

Hát ilyenek. :)
Játssza ez eszét 2009. Jó húzásai vannak. De nemsokára átlépünk rajta akkor is. Vagy ő rajtunk. Akárhogy is kavarja a fináléban. És úgy látom, jobb készülődik a startvonalnál.

Pedig azért nem is volt ez olyan rossz év. Hiszen - hogy átfogó összegzést nyújtsak - gondoljuk például a...
Mindegy, inkább húzok, nehogy lekéssem a végét.

Gondoljon mindenki magának. Aztán még éjfél előtt felejtse is el amit csak kell, mert itt a következő. Élvezetesebb lesz, meglátják! Boldog új élvet!
Jaja: hogy mivel támasztom mindezt alá? Ugyanmár, hiszen pofonegyszerű, s annyi érv van. Itt van rögtön mondjuk a...
Na, de mostmár tényleg rohannom kell!
Koccanok innen, és kocc!
adjadneki.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr512637965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása