Blogosz

MESE NINCS.

Tagadni jó

2010. március 10. 23:55 - BlogoszEditor

Aláírta ma Sólyom László magyar államfő a holokauszttagadás büntethetőségéről szóló törvényt.
Érdekes. Eddig azt hittem, Sólyom a Fideszt szereti. Most meg - a kampány teljében, a hajrá indulásakor - a Jobbiknak adott ezzel egy nagy svungot.

Mert a jogszabály aláírásával egy hosszú vita végére tett pontot. És egy még hosszabbat indított el.
Jöhet majd Vona és a többi cizellált, s kezdhetik a nagy hőzöngést, hogy ugye, ők megmondták. Hiszen már a Holokausztot sem lehet büntetlenül tagadni. Uramfia, ezek a zsidók tényleg nagyon elszemtelenedtek. Úgyhogy a törvényt vissza kell vonatni (lehetőleg egy másikat kell alkotni helyette, amely kötelezővé teszi a tagadást), a lámpavasakat teherbírásra elő kell készíteni, a magyarságunkat még gettócsávósabban kell védeni. Hiszen itt a veszély, a zsidók már az államfő jobbkezét is irányítják, törvényeket gyártanak és íratnak alá maguknak, ajvé! És persze ki a legméltóbb, legjobb záloga az államfői szent jobb visszaszerzésének? Hát a Jobbik, csakis, naná, jóhogy.
Itt az idő, hogy a saját kezünkbe vegyük a jobb kezünket!
Továbbá: magyar zsidónak magyar holokauszttagadást!

Úgyhogy azt hiszem, most látszik csak igazán, hogy a szocik és a szadeszesek megint a saját maguknak gyártottak csapdákat, s még elszántan küzdöttek is azért, hogy belesétálhassanak - s másik oldal ügyesen rájuk is csapta a patkányfogót. Nem mondom, megérdemlik ezt is. Ám - nem az ő szempontjukból, hanem a hitem szerint az e hazán még élő normál magyarokéból - még mindig jobb lett volna szépen békén hagyni a tagadást tiltó törvénykezdeményezést a választások közeledtével. Mert így csak a vadakat vadították tovább vele. Inkább tagadták volna a szokott csöndes háborodottságukban tovább a tagadók, semmint a Jobbik most az MSZP, az SZDSZ és az államfő páratlan összefogása révén kapjon egy ilyen ajándékot.

De hogy miért jó az Sólyomnak, ha kis kreténeket segít be az Országgyűlésbe az onnan épp távozó kis csőcselék helyett? Nos, az első válaszlehetőség szerint talán maga sem tudja. A második szerint viszont azért, mert a Fidesz még mindig nem lehet biztos a totális győzelmében, s kell gyártani neki egy potenciális koalíciós parnert, vagy legalábbis támogatót.
Phe. Akkor inkább vettek volna már maguknak egyet Izraelből. Legalább lenne kire kenni majd a sok szutykot, amit a takarítási fázis után majd most ők fognak behordani mindenhova.

Tehát összegzésképpen most rodolfózzunk egyet - figyeljék a kezemet, mert nem én csalok. Az van, hogy a tagadás büntethetőségének az épp mostanra időzített elfogadása pont a tagadók helyzetbe hozását célozza. Le sem tagadhatnák.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr172637996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása