Blogosz

MESE NINCS.

A jövő zenéje

2010. március 11. 00:11 - BlogoszEditor

Kérem bekapcsolni a hangszórókat, üzenet következik a jövőből.
Pont egy hónap múlva, április 11-én este fog elhangzani a néptömegek számára Budapesten az a nagyívű bejelentés, amit most kiszivárogtatok. (Aztán újra el fog hangzani két héttel később, a választások második fordulója után is, picit újrakevert változatban.)

Hogy hogyan látok bele abba, ami még előttünk áll? Nos, a kínzó kultúréhségemnek és -affinitásomnak köszönhetem ezt is. Pár napja megjelent ugyanis a Bëlga új lemeze, s lecsaptam rá. Azon van rajta maga a jövő zenéje.
Gondoltam, fel is töltöm a Youtube-ra, de pont megelőztek, úgyhogy én már nem kettőzöm meg a tartalmakat. Szóval itt van, ez lesz pontosan egy hónap múlva - de pszt, nem tőlem hallották.
Csak akkor majd zene nélkül. És az előadó is más lesz, nevezetesen Orbán Viktor.

Figyelmeztetnék azért mindenkit, hogy a jövendőből érkezett üzenet igen hosszú - 7 perc 30 másodperc - és kimerítő. Úgyhogy aki most végig kibírja, annak jutalmul nem kell újra meghallgatnia majd az Orbán-remixet április 11-én és 25-én este, urnazárás után.
Sőt, aki még időben megtanulja a szöveget, az karaokézhat is majd a Vikor beszédére. Tévét némít, s beköszönő új miniszterelnököt játszva lehet betanultan freestyle-ozni, amikor élőben kapcsolják a győztes párt székházát. Utána kasszírozhatjuk a tapsokat, s nekiláhtatunk a saját kilentúránk kiépítésének a régi helyett.

Meg különben is: a fennebbi linken található verzió jobb, humorosabb, eredetibb, mint maga az eredeti lesz.
Addig jó, amíg csak viccnek vesszük ezt a sok monoton rappelést, és nem válik komollyá. Már csak ez kell a szocik után.

Van még egy hónapunk, hogy nevetni tudjunk rajta. Aztán már idegesíteni fog, hogy minden nap valami hasonlót hallunk majd...
Bár tény, hogy egy fél oktávval azért jobb lesz ez szám, mint azok, amelyek épp most kerülnek le végre a sikerlistáról. Mégis van egy olyan érzésem, hogy irtó hamar megunjuk majd ezt is. Ez a sorsuk a kommersz slágereknek.

(Azért az eredeti dalt érdekes lesz majd valahol egy koncerten elkapni a nyáron, természetesen az eredeti előadókkal. Kíváncsi vagyok, milyen lesz, amikor ezt is együtt énekli majd a közönség a belgásokkal. :) )

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr322637997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása