Blogosz

MESE NINCS.

Fanyalodás

2010. augusztus 25. 21:57 - BlogoszEditor

Régóta el-elnézegettem, de nem tetszett igazán. Leginkább meg csak úgy átnéztem rajta. Pedig eléggé régóta itt van a látóteremben. És mégsem tartottam érdemesnek különösebb figyelemre. Most azonban valami változott, valami megpendült bennem.
Már kezdem másképp látni.

Olyan kis aranyos: a buksi fejében mindig valami hamiskás gondolatok járnak, s szemei olyan elegáns lazasággal füllentenek.
Olyan kis vicces, amikor beszél: jól megmondja (de persze csak ő veszi komolyan - ha egyáltalán), s olyan lendület hajtja, amely csak őt viszi előre, mindenki mást hátra.
Olyan kis huncut: amikor újra meg újra azon kapom, hogy a zsebemben turkál, ő csak rám néz, mond valami csacsiságot, de közben a kezét nem is húzza vissza, s azzal folytatja is a nyílt, szenvtelen kotorászást.
Olyan kis hiú: mindenkitől elvárja a tiszteletet, de senkinek nem adja meg.
Olyan kis vagány: szeret elegánsan tönkretenni mindent, stílusosan lubickolni a dekadenciában.
Olyan kis bolondos: néha úgy tűnik, tényleg azt hiszi, hogy van, aki szereti.

Bizony, sosem gondoltam volna, hogy Boc bármit is megmozdít bennem. De lám, megtörtént. Már nem szeretném annyira, ha azonnal eltűnne.

Hallom ugyanis, hogy állítólag Petru Filip volt nagyváradi "polgármester" - és keresztapa - neve is felmerült lehetséges miniszterelnökként. Pártja, a PD-L berkeiben tárgyaltak már erről, s ha Emil Boc lekerül a kormányfői posztról - ami szerintem pár hónapon belül be fog következni -, akkor Filip is az esélyes utódai között lesz. Nehezen szabadult meg tőle Nagyvárad, s most megint az arcunk elé tolnák - ezúttal az egész oszágé elé.

Boc ezzel máris nőtt valamennyit. Na nem igazából, hanem csak a szememben.
Mert minden köztörvényesnél van rosszabb. És perverzebb. Nem tudom, hogy csinálják, de mindig van lejjebb.
Egyből szimpibb lesz egy kis kobold is, ha a kénköves mélységben egy ördögöt pillantunk meg mögötte vigyorogni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr592638104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása