Blogosz

MESE NINCS.

Betűrejtvény

2010. november 19. 00:12 - BlogoszEditor

Gondolt*m, posztolok egyet *z utóbbi n*pok két új*bb szán*lm*s és szomorú történéséről.

Egyrészt *rról terveztem írni, hogy miként h*sználj* már sportéletünket is m*nipulációr* Tőkés és *z RMDSZ. És miként fut egyik * másik nyomáb*n.
Hiszen ugye Tőkésék összehozt*k Vár*don egy focigálát - erre *z RMDSZ-nek hirtelen eszébe jutott, hogy szobrot állítson egykori helyi sportklubunknak. Le is z*jlott eme Tőkés-féle focigál* - erre *z RMDSZ megyei szervezetének megint épp most jutott eszébe, hogy sportolókn*k díj*t hozzon létre, * helyi foci legn*gyobb személyiségének nevére keresztelve *zt.

Emellett írni szándékozt*m *rrl is, hogy bud*pesti rábólintás mellett kis híján * m*gy*r fővárosbeli Nemzeti Színházb*n ünnepelhette meg *z ott*ni román követség december 1-et, tehát * román nemzeti ünnepet - *mely Erdély M*gy*rorsz*gtól v*ló elsz*k*dásán*k n*pj*.
(Egy dolog, hogy *lföldi Róbert egyébként sem Fidesz-kedvenc, s érdekes, hogy eddig h*gyták, hogy még vezesse * Nemzetit. De ilyen mérvű mellényúlás semmiképp nem megengedhető.
Ó, és erős idegzetűeknek egy külön csemege: tessék elolv*sni, mint nyil*tkozott *z RMDSZ-es L*k*tos Péter. Ez igen!)

image-2010-11-18-8047128-41-invitatia-ziua-nationala-romanniei.jpg Román követségi meghívó: h* lenne is most teljes billentyűzet * gépemen,
*kkor is kábé így összegezhetnék: ****, ***** ****** ******!

De szerencsére mégsem kell részletesen írnom ezen szörnyen kiábrándító kis pitiáner mozgásokról.
Mivel nemrégiben vettem egy új billentyűzetet és egy új porszívót - s összeeresztettem őket.
E porszívó óriási erejű - elemi erővel szív, mint mondjuk voksoló voksolást követően. Leporszívózt*m tehát eme új billentyűzetet: s rögtön be is nyelt két betűt, két billentyűt.
Ezért nincs most * és *.
(Megoldás: * betűrend legelsője hiányzik, továbbá * dupl* v.)

De végülis kifejezetten pr*ktikus ez.
Mert h* őszintén, nyílt*n és keresetlen sz*v*kk*l ecseteltem voln*, hogy miben áll eme két (kezdetben említett) esemény lényege, *kkor úgyis tele lenne ez * bejegyzés ilyen jelekkel: *.

Úgy nézem, már * porszívó is felismeri, h* szemét ügyek kerülnek terítékre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr362638154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása