Blogosz

MESE NINCS.

Házi feladat

2010. november 24. 22:00 - BlogoszEditor

Februárban RMDSZ-kongresszus lesz (mégpedig Váradon, ahol a legelső kongresszus is volt), s itt új pártelnököt is választanak. Most úgy néz ki, hogy Markó (kivételesen) nem indul - ellenben a jobbkezét, Kelemen Hunort indítják. És bejelentkezett még Eckstein-Kovács Péter is, aki jelenleg (távolról sem) mellesleg Băsescu államfő kisebbségügyi tanácsadója.

Akit egy kicsit is érdekel az egész, az mindezt már tudja.

Ám sokan nem tudják azt, milyen cselek mennek a háttérben.

És érdekes, hogy sokan egyértelműen Hunorra tippelnek, s teljesen esélytelennek tartják Eckstein-Kovács Pétert, aki jelenleg (távolról sem) mellesleg Băsescu államfő kisebbségügyi tanácsadója.
Meg az is érdekes, hogy sokan látják, mennyire retrográd erőket képviselnek Kelemen Hunorék, ellenben elhiszik, hogy Eckstein-Kovács Péter magyar alternatíva.

Nos, kössünk fogadást - látatlanban - azokkal, akik teljesen esélytelennek tartják Eckstein-Kovács Pétert, aki jelenleg (távolról sem) mellesleg Băsescu államfő kisebbségügyi tanácsadója.
Szerintem minimum a vártnál sokkal jobb eredményt fog elérni Eckstein-Kovács Péter, aki jelenleg (távolról sem) mellesleg Băsescu államfő kisebbségügyi tanácsadója.
Mondom, minimum.

És ha a vártnál sokkal jobb eredményt fog elérni, Eckstein-Kovács Péter, aki jelenleg (távolról sem) mellesleg Băsescu államfő kisebbségügyi tanácsadója, akkor még javaslok majd valamit: akit érdekel a téma, az próbálja meg összekötni a következőket.
Traian Băsescu, Tőkés László, RMDSZ, az RMDSZ "megreformálása", Tőkésék nemsokára megalakítandó új pártja, Eckstein-Kovács Péter, aki jelenleg (távolról sem) mellesleg Băsescu államfő kisebbségügyi tanácsadója.

Akinek összekötni sikerült ezeket, az már ügyes, figyelje tovább is, hogyan szórakoznak vele a pártok.
Aki pedig az összekötés révén megértette, hogy mi zajlik az RMDSZ-ben és általában Romániában, szerintem csak az menjen el majd szavazni bármikor is.
A többiek mindig maradjanak otthon, mert csak rosszat tesznek, ha bárhova is pecsételnek.

*

(Megoldás:
Tőkés és Băsescu Ecksteint próbálja majd benyomni RMDSZ-elnöknek, utána pedig átvenni a hatalmat ebben a szerencsétlen sorsú szervezetben. Markóék, Kelemenék most az ellenállók - de csak annak állnak ellen, amit kihívtak maguk ellen.
A magyarságnak sajnos mindegy, mert a képviselet rég megszűnt. És nem is lesz. Pártok cummantanak csupán.
Az RMDSZ megreformálása pedig lehetetlen, csak hatalomátvétel lehetséges benne.)

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr202638157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.11.28. 13:50:09

Kedves Örs! Ez kicsit szemellenzősre sikeredett!

2010.11.28. 13:51:52

Igencsak szemellenzősre sikeredett ez a komment! Kicsit súlyos dolgokat mondtál ki, sokmindent elhallgatva. Meg ez a sok célozgatás is csak egy eszköz a sajtós manipuláció tárolójában...

Blogosz 2010.11.28. 15:56:39

Szia Zé! Nem látom, hol lenne ebben túl sok célozgatás, meg főleg manipuláció és szemellenzősség. De persze lehet, hogy épp a szemellenző miatt nem látom. :) Kellemes napot, Ö.
süti beállítások módosítása