Blogosz

MESE NINCS.

Hetkoznapi csalodasok

2008. április 27. 01:32 - BlogoszEditor

Sosem szerettem az ugynevezett Gyerekszaj rovatokat sehol. (Ugye ez az, ahol gyerekek humoros bekopeseit kozlik.) Mindig eroltetettnek tunt ugyanis az ilyesmi.
Viszont a gyerekeket szeretem. Es ujra meg ujra csodalkozom is azon, mennyire gyorsan ernek a sracok mostansag Nyugaton. Europaban, de pl. Amerikaban is. Foleg szellemi fejlodesre gondolok itt. Messze lehagytak Kelet-Europat... Regen. Ezt tudjuk. Es sokszor latni peldat ra.

Ujabb - szoval sokadik - bizonyitekat leltem ennek itt is, ahol mostansag lakom. Ilyenforman nem allom meg, hogy ne idezzek par beszelgetesfoszlanyt az itteni hetkoznapokbol, amelyeknek foszereploje egy nyolceves gyerek. S amely megnyilvanulasokon rendszerint jokat nevetek, ahelyett, hogy - nevelesi celzattal - megrovoan neznek a kolyokre. Ugyancsak mutatja ez a par duma azt is, hogyan tanul a gyerek. Peldaul az apjatol.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr822637806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása