Blogosz

MESE NINCS.

Armageddon

2008. május 01. 00:12 - BlogoszEditor

Nagyon kell vigyazni Amerikaban, hova lep az ember. Ugyanis itt vagy allandoan tortenik valami, vagy nagyon serulekeny az egesz, s egyes emberek romlast hoznak ra. Ilyen ember vagyok en is, ugy nezem.

Legalabbis amerre jartam, ott ko kovon nem maradt eddig. Nezzuk tehat az apokaliptikus hatasaimat.

Korulbelul masfel honapja kerestem fel a hatar mexikoi oldalan levo Tijuanat. Indulasom hajnalan egy kormanyzati tisztsegviselot a nyilt utcan agyonlottek ott. Tegnap meg azt hallom, hogy gyakorlatilag az egesz hatalmas Tijuanat lezartak a hatosagok a drogkartellek fegyveres osszetuzesei miatt.

De terjuk vissza az USA-ba. Fresno varosaban - ahol a legtobbet lakom - egy helybeli lakos halalos iteletnek nez elebe, mert agyonverte a kisfiat.
Az egyik ottani ismerosom leszedalt allapotban - radasul szandekosan - kozuti balesetet okozott.
Reno varosabol alig mentem el a minap, amikor tobb foldrenges razta meg a telepulest.
San Diegoban lovoldozes tort ki ottletemkor.
Mountain View-ban az also szomszedomat birosag el citaltak verekedes miatt.
Las Vegasban az orrom elott kapcsolt la tolvajokat a rendorseg.
San Franciscoban sulyos tomegbaleset tortent a Golden Gate hidon, az egesz hidat lezartak, tizenot perccel azutan, hogy athaladtunk rajta a busszal.
Los Angelesben a csillagvizsgalonak helyet ado hegyrol szemleltem epp a metropoliszt, igy lathattam, ahogyan elszabadult a pokol a belvaros egyik reszeben: kigyulladt egy bevasarlokozpont, tobb haztomb leegett, az utcat langok boritottak el, autok egtek ki, transzformator robbant fel.
Masnap egy ferfi kiirtotta a csaladjat, egy ittas sofor pedig halalos balesetet okozott.
Tegnapelott este Hollywoodban a foutcan, a Walk of Fame kellos kozepen setaltam, amikor egy gyalogatkelonel varakozva azt lathattam, ahogy a zebra masik vegen egy turista kilep egy uzletbol, egy illeto az ott osszeverodott banda tagjai kozul kiszurja maganak, kirabolja es osszeveri.
Ma reggel arra ebredtem, hogy a televizios csatornak helikopterei koroznek annak a hotelnek a kornyeken, ahol lakom. Igy csak be kellett nyomni az egyik helyi csatornat, s eloben lehetett kovetni, ahogy tolem ot haztombnyire teljes zarlat alatt van a Walk of Fame, es oltjak azt a klubot, ameyik hajnalban kigyulladt es teljesen kiegett.

Hihetetlen, mi? Pedig ez mind igy jott ossze.

Szoval van meg par napom az USA-ban. Csak remelni tudom, hogy emiatt nem tor ki az atomhaboru.
A vegere egy hajmereszto hir: ha itt vege, felszallok majd egy olyan gepre, amelyiknek Europa lesz a celpontja...
Mindenki fedezekbe!

(Update: a repülőn hazafelé először bemondja a légiutas-kísérő, hogy "egyik utasunk hirtelen rosszul lett, kérjük, ha a fedélzeten orvos van, haladéktalanul jelentkezzen". Erre jelentkezik egy orvos, ám pár órával később ismét dolga akad: a hátam mögött ülő utas rövid sétát tesz a folyosón, amelynek végén eszméletét vesztve eldől és pont a lábaim előtt terül ki. Túlélte.)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr892637809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alfer · http://Dobbenetes! 2008.05.03. 08:19:59

Lehet hogy Uri Geller hatasnak lettel ott kiteve, vagy az is meglehet, hogy ez nativ kepesseg, csak most t0rt a felszinre a szabadsag foldjen, a vegtelen lehetosegek orszagaban, mint mondani szokas. Probald a repulon elfojtani, nehogy az ocean k0zepen lendoljatok. Mire hazaj0sz mar a New York Times k0zzeteszi, hogy Bush utolso intezkedesekent szigoritotta a kulf0ldiek belepeset, az amerikai filmipar gyors reagalasat ismerve pedig te is megnezheted majd idehaza A pusztitas szelleme jarta be Amerikat cimu legujabb filmet. Nem rossz, mi? Aztan meg szerzoi jogdijat is k0vetelhetsz, nem kellmajd tovabbra is firkaszkent tengodnod.

befe 2008.05.07. 15:55:52

Itt másfél hónapja béke és nyugalom van. Kérünk téged, maradj ott! :D
süti beállítások módosítása