Blogosz

MESE NINCS.

Önkiszolgáló

2009. július 14. 23:13 - BlogoszEditor

Eléggé rosszul alszom mostanában, hetek, sőt, hónapok óta.
És épp mostanában kezdett ez helyrejönni: már szinte időben fekszem, s az utóbbi éjeken ritkán riadok sötét álmokra, vagy arra, hogy odakint elvágtató nyergesvontató rázza a házat és vele együtt az ágyat.

Most meg gondoltam, írok egy bejegyzést arról, hogy lemondott Ridzi, az újabban elég jól kinéző sport- és ifjúsági miniszter. De már későre jár megint, és a bioritmusom (vagy mi) helyrejövetelét nem akarom azzal gátolni, hogy ilyen fárasztó dolgokkal foglalkozom.
Bár tény, hogy esti mesének nem rossz ez a „becsületbeli lemondás”.

Úgyhogy inkább megyek aludni.
Kérem tehát, akit érdekel a téma, az saját magának alkossa meg a bejegyzésemet,

a következő kulcsszavak és alapvető kifejezések segítségével (a könnyítés kedvéért gondolati egységenként csoportosítottam őket, illetőleg a közérhetőség kedvéért könnyebben emészthető - ám a témához illesztkedő, s annak jellege miatt módfelett adekvált - kifejezéseket is javaslok). Tessék.

Államfő, beszólt, Ridzi, lemondott, PD-L, kamu, bekaphatják. EBA kampányának finanszírozása, sikkasztás, közpénzen való kampányolás, bekaphatják. Hazugság, médiamogulok, politikai cápák, köztörvényes sajtócézárok, köztörvényes politikusok, volt szekusok médiabirodalmai, volt szekusok pártjai, egymásnakfeszülés, bekaphatják. Miniszterváltás, szemfényvesztés, ugyanaz, változatlanság, bekaphatják. Exminiszter, dúsgazdag, új miniszter, dúsgazdag, közpénzek és magánvagyonok pártcélokra, bekaphatják. Kormányoldal, képmutatás, korrupció, csoportérdek, bekaphatják. Ellenzék, képmutatás, korrupció, csoportérdek, bekaphatják. Kampány, tart, ősszel, választás, alternatívahiány, attitűd, bekaphatják. Deákné, vászon, PD-L, PSD, RMDSZ, PNL, bekaphatják.
Én, polgár, adófizető, választó, számonkérhetem, követelhetem, bekaphatom.
Nyár, szabadság, vagány, hagyjuk is, bekaphatják.
Igaz, télen, is.

Jó éjt!
(S jó munkát azoknak, akik egy ilyen fárasztó színjátékba a fentinél több energiát kívánnak fektetni.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr532637896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása