Blogosz

MESE NINCS.

Segítsetek rajtam!

2009. szeptember 29. 21:54 - BlogoszEditor

Napok óta kapom élőben a véresszájú beszólásokat, provokációkat, hallok időnként még alkoholgőzös fröcsögéseket is amiatt, hogy leírtam: csak helyrehozhatatlanul bomlott elmék képesek a H1N1-et is (meg ugye majdnem minden rosszat) “a mocskos zsidók” művének tulajdonítani.

Ez a cucc egy mutálódott influenzavírus ugye - s a mutációk eddig nagyon gyakoriak voltak, s maguktól történtek, természetes folyamat során. Évszázadokon át.
Most azonban - úgy hallom - egyszeriben a zsidók is beszálltak a bizniszbe. Mint ugyebár mindenbe. És vagy jól megmutáltak egy vírust, de ami sokkal valószínűbb az az, hogy nincs is semmiféle vírus. És punktum.

Úha. De primitív is vagyok, mivel nem értem a logikát és a kivitelezhetőséget az ezerféle összeesküvésről és számtalan világméretű, titkos kamarilláról szóló elméletekben. Illetőleg értem és viccesnek, blődnek, tragikomikusnak tartom – ami miatt ugye teljesen agyalágyult vagyok. És milyen romlott is, mert még el is utasítom. Sőt, áruló, mert igazából már nem is veszem a fáradságot, hogy elutasítsam, hanem legyintek csak. És cinikus is, mert még röhögök is rajta (amikor épp nem hányok tőle). Meg vak is, mivel nem látom ezeket a nyilvánvaló dolgokat. Senkiházi pedig amiatt, hogy még nyíltan vállalom is, hogy egy szintig csak sajnálatosnak, afölött pedig már kórosnak tartom az egészet.

Uh, de nehéz nekem.
Szinte kivet magából az igazi magyarok közössége. Sőt, ki is fog vetni. Csak feszítsem még a húrt. Megver a magyarok istene. Mert ugye ez nemcsak egy szókép, hanem a magyaroknak van saját házi istene is. Speckó csak velünk foglalkozik. És nyilván magyar nemzetiségű. Mert nemzetisége is van. Sőt, annak idején magyarul szólt az emberhez is. (Mondjuk azt már nem vágom, hogy szegény ember hogy tudta dekódolni az isteni magyart, ugyanis ő nem magyar volt, de mindegy.) És olyan is van, aki még ezt is komolyan elhiszi – biz' isten, ilyet is többször láttam, hallottam már.
Szóval reménytelen eset vagyok. A nemzet alja, genetikai hulladék.

Ismerek közel s távol is több olyat is, aki ezeket hordja össze rólam - igazi gyűlölettől forrva. És bárki másról is, aki nem nemzethalált, rejtőzködő pájeszeseket, egyenruhákat, kivégzéseket, tömegmészárlásokat, bebörtönzéseket vizionál állandóan. Többektől hallottam már, hogy ismét önkényuralmi rendszert kívánnak a magyarságnak, amely mellesleg ugye többször szenvedett már ilyesmiktől. De egy újabb kell, mert az a tutti megoldás.
Hát kikérem magamnak! És a magyarságnak is.
Úgyhogy áruló vagyok. De nem tehetek róla, mert az én látőköröm eléggé beszűkült.

Akinek viszont eléggé széles a látóköre és eléggé nyitott a világra, az ugyebár állandóan zár. Gyűlöli a zsidókat, a romákat, a románokat, a szerbeket, a szlovákokat, a franciákat, a feketéket, az arabokat. Továbbá a liberálisokat és szociáldemokratákat. Meg a volt kommunista blokk mellett a kapitalista blokkot is, nemkülöben az Európai Uniót, az Egyesült Államokat, de az arab világot is. Na meg az ortodoxokat, a muzulmánokat, a krishna hitűeket, a szektásokat, az izraelitákról nem is beszélve. Szóval irtó sok dolguk, elfoglaltságuk van az ilyen széles látókörű, igaz magyar embereknek, akik minket is utálnak.
Mert persze a veretes magyarok gyűlölik a magyarok egy részét is. Ez utóbbiak közül mindazokat, akik nem gyűlölnek velük együtt. Ha idegen, ha ismerős, ha haver, ha rokon, mindegy - ott rohadjon meg mindenki, ha más nézeteket vall.
Mert egy igazi nemzetvédő a saját testvérei között is szelektál. Ki kell szűrni a salakot ugye. Meg különben is: hogy nézne az ki, hogy a fél világot és a benne élőket is rühelli, akik ugye mind vagy ellenünk dolgoznak, vagy csak úgy simán veszélyesek - s pont a sajátjai között nem talál ellenséget? Az ellenség mindenütt ott van, semmit sem lehet szem elöl téveszteni, állandóan hörgésre készen kell állni.
Hiszen a nemzetet meg kell menteni. Szinte mindenkitől. Magától a nemzettől is. Mert elkorcsosodás fenyegeti. Kívülről is, belülről is. Mindent be kell zárni, mindenkit ki kell zárni – akik pedig bent maradtak, de nem tetszenek, azokat ki kell irtani. A mineinket is meg kell tizedelni. És a nemzet így megmentetik.

Igen? Na és – ha szabad érdeklődni - aztán mi a bánat lesz vele? Amikor meg van mentve, akkor az hogy is fog kinézni? És mi van utána? És ki lehet majd tagja? És ki dönti el, hogy ki lehet tagja? És milyen alapon?
Sőt, mi lesz, ha oda is befurakodnak a zsidók, a romák, a románok, a szerbek, a szlovákok, sőt, jól álcázva még a feketék és az arabok is? Meg az olyan elkorcsosultak, mint én. Úristen! Ezek képesek rá. Akkor kezdeni kell majd a harcot elölről.
De nem is: jobb inkább folyamatosan éberen őrködni. Mert jön a sok aljanép állandóan.

És közben szükséges az üldözési mániát bibliográfiailag alátámasztani, forrásmunkákra hivatkozni, az elmét pallérozni. Ehhez sok forrás található, ami ugyanakkor érvnek sem utolsó. Ezen érvek lényegében így szoktak hangzani: "Nem látod a valóságot, te primitív? Hát nézz utána, sok könyv szól róla. És ott van a neten is." Igen. A neten például az is ott van, hogy Krtek a kis vakond létező személy, továbbá hogy mindannyian ufók kísérleti alanyai vagyunk, nemkülönben az is, hogy hogyan kell megdugni egy csirkét. Tehát a világháló relevanciája körülbelül olyan mérvű, mint az, hogy manapság bárki kiadhat könyvet bármiről.

Hát ilyen gondolataim voltak ma este, amikoris nagyszerű és friss illusztrációját kaptam ismét annak, hogy velem van a baj. És annak is, hogy a vak gyűlölködés nem az ebben hívőket vakítja meg, hanem én nem látom jól a valóságot.
Épp ezt a bejegyzést tervezgettem fejben, miközben néztem a Debrecen – Lyon meccset. Amelynek a harmadik percében, a Debrecen által bekapott első gólnál azonnal mit hallok egy nézőtől?
Ezt: „A mocskos nigger rúgott egy gólt! Csak a vak nem látja, hogy ezek provokálják a magyarokat. Szemét niggerek!”

Megtörölgetem egy kicsit a szememet, jobban hegyezve a fülemet is. Így nézem meg a lassítást. De ekkor is csak azt látom és hallom, hogy a gólszerző mocsadék nigger neve Kim Källström.
Hm. Svéd neve van a szennyes fekának. De ezen túlmenően is jól leplezi ajlas hovatartozását az untermensch majomszármazék mocsadékja. Még át is akar verni, a külsejével is. Megmutatom pár képen, hogy néz ki ez a magyarfaló nigger Källström:

kimkallstrom1.jpgkimkall.jpgkallstrom1.jpg

Hát így már értem, és meghajlok a köpködőim előtt.
Konkrét példa is mutatja már, hogy tényleg velem van a gond. Valóban vak vagyok. Nem azt látom, amit azok, akik igazán átlátják a dolgokat. Ha próbálom, akkor sem tudok az ő szemükkel nézni, egyszerűen nem működöm. Le velem, a magyarságnak nincs szüksége ilyen elfajzott fogyatékosokra!
Már én is szembeköpném magam. Ha tükörbe mernék és tudnék nézni. Ha látnék. De mivel nem látok, megkérem az igazlátókat, köpködjenek ők tovább rám is, meg szanaszét.
Hiszen ez a fontos, így kell igaz emberként, magyar összetartástért imádkozva, komoly, szittya tartással, példamutatóan és büszkén élni. És mivel a hírek szerint a nemzethalált úgysem ússzuk meg szárazon, jobb is, ha előtte - felkészülésképpen - jól összenyálazzuk egymást.

Aminek a révén viszont terjedhet a H1N1 is.
Amely betegség kapcsán - a kör bezárásaképp - változatlanul állítom: csak helyrehozhatatlanul bomlott elmék képesek ezt is (meg ugye majdnem minden rosszat) “a mocskos zsidók” művének tulajdonítani.
Aki a tüneteket észleli magán, a biztonság kedvéért forduljon orvoshoz. Egyesek belgyógyászhoz vagy fül-orr-gégészhez, mások egyből pszichiáterhez.
Aki viszont egészséges, az talán próbáljon meg az is maradni - s úgy is viselkedni.

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr562637923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csimbok 2009.09.30. 14:37:05

http://www.youtube.com/watch?v=vqMK_yu8APg&feature=youtube_gdata Talan ezt az oldalt is nezd meg, hatha valtozik a velemenyed.

Blogosz · http://blog.roon.ro/blogosz 2009.09.30. 14:47:56

Szia csimbók! Belinkelted ide egy közismert sarlatán show-ját. Gondolkoztam, hogy adjak-e nyilvánosságot ilyen sületlenségnek, de végülis egyrészt témába vág (vagy inkább mellé szúr), másrészt meg ha ez a link a véleményed, akkor ez a véleményed és én ezt tiszteletben tartom. Sőt, megváltoztatni sem akarom. Ettől a linktől azonban hogyan változna bármi is? Egy cucc csupán a jutyúbról, bárki bármit felrakhat oda. És ahogy fennebb is írtam: az ilyesmi igazán nem releváns. Akik akarja, elhiszi. Mint ahogy azt is hiszik páran, hogy ufók irányítanak bennünket. Mások szerint meg zsidók. Ha lesz egy kis időm, majd készítek egy kisfilmet én is, amelyben az lesz, hogy valójában zsidó ufók. És feltöltöm majd a netre. Attól fogva lesz hivatkozási alapjuk azoknak, akik mondjuk épp a zsidufó tan hívei és követői... Ilyen egyszerű ez. És speciel én már várom az oltást, mert inkább megszúratom magam, semhogy állandó gyanakvással és félelemmel és ilyesmivel töltsem az életemet. Meg aztán ha nektek lenne igazatok, s az oltás is a zsidók aljas, világösszeesküvés-terméke, amivel irtani akarnak, akkor amúgy sem érdemes itt élni tovább. :) Üdv, Örs

csimbok 2009.09.30. 16:10:03

Nemcsak az o videoja van, hanem egy csomo mas is, ajanlom figyelmedbe a '76-os USA disznoinfluenza reklamfilmeket, elegge murisak, illetve azon soha nem gondolkodtal el, hogy a madarinfluenza hoborges idejen lemeszarolt madarak tizezrei vajon kinek a malmara hajtottak a vizet, illetve a mostani "ingyenes" oltasok millioi ugyan kik zsebet fogjak megtomni? Tovabba az is teny, hogy a legbanalisabb injekcionak is lehetnek szovodmenyei, igy hat ha nem muszaj nem szuratom magam, de nagyfiu vagy s szabad akaratod van, dolj csak be a gyogyszermaffia eme parasztvakitasanak. Udv, cs.

Blogosz 2009.09.30. 19:10:35

Igen, tudom, hogy van egy csomó más is a neten, arra is vonatkoztattam. De, nyilván a madárinfluenzán is elgondolkodtam. És tény, hogy a betegségre ráépült egy csomó visszaélés, ahogy te is mondod. Az is tény, hogy a gyógyszerbiznisz hatalmas, és sok randa eszközzel él. És az is evidencia, hogy egyes injekcióknak "lehetnek banális szövődményei". (Bár nem tudom, hogy ha banálisak, akkor mi a baj velük, meg aztán nem szövődmények, hanem mellékhatások - de ezeket most fel sem hozom ;) ). De mindezeket összemosni és eleve mindenre ráhúzni az összeesküvések forgatókönyveit - hm, ez legalábbis tünet. És mindenben nemcsak sejteni a világméretű konspirációt, hanem még tudni vélni az összes hátteret is, s elmagyarázni, terjeszteni úgy, mintha megalapozott, bizonyított és kinyomozott tény lenne - ez legalábbis tünetegyüttes. Remélem, te is eléggé nagy fiú vagy már, így valld csak az összeesküvés elméleteket és sejts minden mögött átejtést, illetőleg tudd az összes - ugyebár szupertitkos, de egyes röntgenszemű géniuszok által mégis teljesen átlátott - globális konspirációnak az összes részletét. :P Ugyanakkor külön gratulálok ahhoz is, hogy pontosan tudsz válogatni, és orvosi precizitással eldöntöd, hogy milyen gyógyszerek a maffia kreálmányai, s melyek azok, amiket te is nyelegethetsz. Az összesküvős-zsidózgatós-állandóan nagy leleplezős témakör kapcsán sok más mellett ajánlom figyelmedbe a South Park 9/11 témakört feldolgozó részét. :) Ja, és azt is, hogy a bejegyzésem nem kizárólag a H1N1-ről szólt. Amúgy meg ne izgasd magad, hiszen jeleztem: igazán nem célom az igazlátók véleményét, perspektíváját megváltoztatni. Kellemes estét, Ö

csimbok 2009.09.30. 20:11:54

Pardon, tessék pontosan idézni. Azt írtam, hogy a legbanálisabbnak is lehet szövődménye. Nem a szövődmény banális, hanem az oltás. "Az oltási szövődmények a védőoltásoknak nem szükségszerű és rendszeres velejárói, hanem az oltott egyénnek az átlagostól eltérő reakciókészsége miatt keletkeznek." - ezt látod nem én találtam ki, nyugodtan keress rá. Meg erre is: "Az védőoltás elvégzése előtt gondosan mérlegelni kell, hogy az egyén számára mi jelent nagyobb veszélyt, az oltás vagy annak elmaradása. A védőoltás ezért orvosi feladat." S ez nem összeszeküvés elmélet és nincs szindrómám, ha erre gondolsz, csupán egy vélemény, amit alkotok abból, ahogy egyesek kötelezővé teszik a vakcinákat, meg abból, hogy mások ezzel nem értenek egyet. S ha már az elméleteknél tartunk, látom ámbár kétségeid vannak, de azért beveszed a haláltáboros dajkameséket és te is siratod a 6,5 millió zsidó áldozatot, pedig a történelmi tények és sajtó meg a holokausztipar által sujkolt álhírek között óriási különbségek vannak. Persze szabad neked emiatt háborogni és továbbra is hinni. Cs.

Blogosz 2009.09.30. 21:01:48

Igazad van, csimbók, a banálisos dolgot elnéztem. Pedig előtte kétszer is elolvastam a megjegyzésedet, ám közben máshova is figyelve. Elnézést. Ezzel együtt is elfogadtam azonban azt a megjegyzésedet is, hogy az oltásoknak is lehetnek mellékhatásai. Csak éppen nem ez a téma lényege, s minél inkább vitatkozunk ezen, annál inkább távolodunk magától a témától. Ami pedig a haláltáborokkal kapcsolatos témát illeti, nem mondok többet itt - ugyanis abban a bejegyzésemben is, amit épp megkommentálsz (meg még másikban is) minden megtalálható erről. Úgyhogy ilyen tekintetben max olvasd újra, ha épp akarod. Kétségeim pedig nincsenek a holokauszttal kapcsolatban - ezt azért már kikérem magamnak. Azt a postomat, amelyikben erről volt szó viszont láthatóan te értetted félre. Ismételgessük még egy darabig, hogy bár nem osztjuk a másik véleményét, mégis mennyire elfogadjuk és támogatjuk egymás véleményszabadságát. :) De azt azért jelzem, hogy ezen a felületen utoljára engedtem be akár épp antiszemita, akár bármilyen rasszista, xenofób, történelemhamisító megjegyzést. Eddig sem cenzúráztam a hozzászólásokat, s ezután sem fogom. És adott esetekben szívesen el is beszélgetek itt is. De itt, az én saját virtuális kérómban nem szabad sem náci, sem kommunista, sem másfajta szélsőséges propagandát kifejteni, ezzel házalni. Persze szabad neked emiatt háborogni és továbbra is hinni amit akarsz. A véleménynyilvánítási szabadság és annak szavatolása az egyik kedvenc vesszőparipám - de az ezzel való visszaélés visszaszorítása a másik. :P Üdv, Ö.

csimbok 2009.09.30. 21:26:50

"Rühellem a holokauszttagadást, illogikus, embertelen, aljas dolognak tartom. Mégis olyan élményben volt részem, aminek nyomán erősen elgondolkodtam." Ezt Te írtad. S az egész átépített "haláltábor" még egy 6.os gyereket is gondolkodóba ejt. Persze nem folytatok propagandát. Bocs, itt sem voltam. :) Pá, Cs.

Blogosz 2009.09.30. 21:41:02

Igen, én írtam. És mondom, hogy félreértetted. :) És igen, gondolkodóba ejt. GONDOLKODÓBA tehát, s nem másba. Elgondolkodni valamin nem azt jelenti, hogy a gondolkodás tárgyát tagadni kezdem. És nem kell felkapni a vizet. Senki nem célzott arra, hogy itt se légy. Eddig egészen normálisan dumálgattunk, sőt, egy másik bejegyzésemnél értékes és fontos apportod is volt már ehhez a bloghoz. Amint azonban ismertettem az amúgy evidens "házszabályt", te egyből elhagyod a házat. Ahogy gondolod. Végülis ez is egyfajta kulturáltságra vall, amit köszönök. :) Miképpen azt is, ha kedved szerint bármikor beugrasz ezuán is. Viszlát, Ö.

csimbok 2009.09.30. 22:44:56

Halló! A szmájlit el tetszett felejteni. Csak vicceltem. Nem szabadulsz olyan könnyen. :p Tudod a gondolkodás és a felismerés között aprócska határ van. Hátha egyszer Te is rájössz nemcsak az olyan evidenciákra, hogy pl. Pásztor Alexandru egy pénzéhes ügyeskedő és hipokrita. Viszlát... Cs.
süti beállítások módosítása