Blogosz

MESE NINCS.

Huoo!

2009. december 10. 14:44 - BlogoszEditor

Igen! Megtaláltam a bizonyítékokat!
Băsescu valóban súlyos merényleteket követett el a voksolók ellen. A választás nem volt fair, sőt, döbbenetes eszközöket vetettek be.

Prezentálom tehát a letaglózó tényeket. Ugyanakkor kérem az Alkotmánybíróságot, hogy kapcsolja be a hangszóróit, és azonnal foglaljon állást ebben az ügyben, ahelyett, hogy hülyeségekkel szöszölgetne.
Erről van szó, valamint erről és erről is.

Ezekre a kegyetlen fejleményekre csak most derült fény, s így már én is követelem a második forduló megismétlését. Tűrhetetlen ugyanis, hogy a mélyparaszti rétegekre szintén nagyonis alapozó PSD részéről ilyen anyagokat nem találni ezútal. Új esélyt nekik is!

Indoklom is követelésemet.
A jogállamiság egyik alappillére sérül azáltal, hogy az idióták specifikus rétegéhez csak az egyik oldal üzenete jutott el, míg a másik oldal csak az átlagosan nyomottaknál érhetett el komolyabb penetrációt.
Felborulni látszik a demokratikus egyensúly is, hiszen előző választásokkor még a PD-L is kommunikálhatott a futóbolondokkal, s a PSD is megszólíthatta a szellemileg kihívásokkal küszködőket - ám ez jelen esetben már nem történt meg, egyoldalúvá lett a kampányüzenet a választók egy sajnálatosan széles (és vastag) rétege irányába.
Felhívom a figyelmet továbbá arra, hogy nem lehet legitim az a vezetés, amely nyíltan is vállalta a kampányban, hogy a romániai politika lényegében manele. Romániában csakis az a vezetés lehet legitim, amelyik még ezt sem vállalja nyíltan. Hanem a háttérben húzatja el a nótánkat.

Kérem tehát, hogy a választást ismételjék meg, a bemutatott bizonyítékokon kívül azért is, mert a jelek szerint a PSD kivételesen nem volt kellően felkészülve a megfelelő mértékű csalásra, de ígéri, hogy az ismétléskor már sokkal ügyesebb lesz. Ráadásul - a fő érvrendszernél maradva - azt is elfelejtette, hogy vannak, akiknek nem elég hazudni, hanem a saját különleges kúltúrkörük szubhumán nyelvén szükséges a képükbe tolni az üzenetet.

Úgyhogy, instállom, tessék má hagyni, hadd csinálják meg újra az egészet, áldja meg mind a bíró urakat, térdig gázoljanak az euróban, a szerencse sose hagyja el magukat. Aranyeső a családjukra, csókolom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr392637956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása