Blogosz

MESE NINCS.

A vércsibék támadása

2010. április 05. 22:22 - BlogoszEditor

Elmúlt a veszély, aki akar, ismét nyugodtan mehet akár a Carrefourba is vásárolni.
Lejárt ugyanis az üzletlánc legújabb promóciójának határideje, úgyhogy a pszichotikus vércsibék is visszahúzódtak ismeretlen helyen lévő szörnyűséges rejtekhelyeikre.

Mert az üzlethálózat az elmúlt hetekben kis pelyhes gyilkológépekkel riogatta a vásárlóit. A húsvét leghorrorisztikusabb reklámkampányát ők bonyolították le.

copy-4-of-carrefou.jpg

Szinte érezhető a kazamaták penészszagú, enyészetet árasztó levegőjének szaga. A célréteg talán maga sem tudja, hogyan keveredett a sötét alagútrendszerbe, amelyben végigbotorkálva ez a látvány tárul a vásárló szeme elé.

copy-9-of-carrefou.jpg

Evidens, hogy épp benyitottunk egy ajtón, amelyen semmiképp nem kellett volna.
Ez ugyanis nyilván a halálszárnyasok által használt titkos kínzókamra. És a szemünkbe vágódó látvány magáért beszél.
A kis szörnyeteg éppen újabb áldozataival végzett, amikor rossz sorsunk elvezetett a szenvedés eme templomába. Láthatjuk, ahogy a rituális gyilkosságohoz használt gyékényen egy bárány teteme fekszik. A sátáni baromfi lefejezte a szerencsétlent, majd meg is nyúzta, s még a lábait is levágta. Dúlását valami perverz szertartás záróaktusaként azzal koronázta meg, hogy egy sötét lepkére emlékeztető jelképet helyezett a kínhalált halt áldozat tetemére.
Rémületünket csak fokozhatja, hogy láthatóan még a növények sem menekülnek a mészáros csibék eszeveszett orgiájától. Egy másik áldozat is ott hever ugyanis a gyékényen: nemrégiben végezhetett egy ártatlan répával is, kegyetlenül felaprította. Két másik túszt pedig azzal tart sakkban, hogy a testükön pihenteti a gyilkos fegyvert.

Ám nem sokáig szörnyülködhetünk a látványon. A végzet sárga küldötte ugyanis észrevette, hogy rányitottunk, s máris felénk fordult. Szemében az idült elmebetegség lángja lobban fel. Talán ez a gyilkos őrülettől pengeéles tekintet az utolsó, amit még láthatunk.

A végjáték előtt azonban még információt kaphatunk arról is, mi volt az előélete, hogyan lett vérengző fenevad az egykoron volt cuki kis naposcsibeszből.
Mint megpillanthatjuk, hóhérunk egy olyan tojásból bújt elő nemrég, amely a vérvörös színével üt el a megszokottól, mintegy a végzet szimbólumaként. Vélhetően húsvéti tojásnak indult ez a gubó, amelyből a kazamaták szörnye bújt elő végül. Mint azt a hagyományos ismereteink is alátámasztják, az első mutáció már a születéskor bekövetkezhetett. Az ilyen típusú ünnepi óriáspetét ugyanis nem tyúk tojja, hanem ugyebár a húsvéti nyúl. Talán itt siklott félre minden, itt indult el a genetikai változások borzalmas sora, amely végül ide vezetett.
További beszédes tény, hogy a széttört tojáshéjban ott a felirat: "egész, friss bárány". Eszerint e túlvilági lény már a tojásban is magával hordozta a végzetes misszóját beharangozó, írott utasítást. S most szörnyű karmaiban tartja az írást - miközben ránk veti háborodott, metsző tekintetét.

Érdekes lehet ennek a cégnek a reklámosztályán kreatív munkatársi állásban dolgozni. Talán ez az utolsó gondolat, amely még bevillan, miközben az atavisztikus, ősi félelmeink feltörnek a tudatalattiból, s betöltik a végső percet.
És a monstrum megindul felénk. Villámgyosan közeledik.

copy-6-of-carrefou.jpg

image1.jpg

Mégis: a fátum ezúttal megkegyelmez nekünk.
Pont az utolsó másodpercben ért véget ez a reklámkampány.
A kelő Nap első sugarainál körültekintve láthatjuk, hogy - mintegy varázsütésre - rejtélyes módon kikeveredtünk a sötét erőd mélyéről, s biztonságban vagyunk. Megúsztuk.

Ám valahol már sátáni kacajok közepette dolgozik is néhány elme.
Készül az újabb vonzó, édes, kedves promóciós anyag...

copy-8-of-carrefo.jpg

copy-98588-of-carrefou.jpg

copy-3-of-carrefou.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr242638022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása