Blogosz

MESE NINCS.

Ómen

2010. június 13. 00:03 - BlogoszEditor

Úgy látszik a tudatalatti nagynéha mindent leural, mindent blokkol.
Jelenleg ugye két fontos dolog van, amiről híreket várunk. Az egyik a labdarúgó VB, a másik az, hogy a szombati szlovákiai választáson bukik-e, s elesik-e a kormányzástól a magyarellenes szájtépéséről elhíresült Robert Fico.

Nyitom is a hírügynökségi felhasználói felületemet, írnám be a keresőbe, hogy "Fico". De nem megy. Nem és nem. Csak a labdarúgás jön elő mindig.
Hatszor próbálom meg beírni, hogy "Fico", de ehelyett minduntalan ezt sikerül begépelni: "foci".

Elsőre csak simán "foci".
Aztán javítom. Ekkor már "Foci".
Ejnye! Na mégegyszer. Most "fOci".
Na, mostmár tényleg nem sietem el, odafigyelek. Az eredmény ez: "FOci".
Azta! Ilyen nincs. Biztosan a sietség teszi, mivel mindjárt húznom kell, utazom el. Úgyhogy most lassabban pötyögtetek, s vigyázni kell a kis- és nagybetűkre is. A képernyőn végül ez áll: "FOCI".
Áááh! Ha most sem sikerül, személyesen teszek egy kitérőt Szlovákiába, megkérdezni a választás eredményét. De megúszom, mert hatodszor némi furcsa kompromisszumot sikerült beadagolnom a keresési mezőbe: "Focico".

Pff... Remélem, ez a kettő akkor valóban összefügg, s az utóbbi hónapokban állandóan szabálytalankodó Fico végül öngólt lőtt.
Legközelebb azt próbálom majd beírni, hogy "Slota". Ha ehelyett azt sikerül begépelnem, hogy "futball", továbbá "Meciar" helyett az fog megjelenni, hogy "labdarúgás", valamint "Gasparovic" helyett azt sikerül betáplálnom, hogy "világbajnokság", az azt jelenti, révbe ér Szlovákia.

Megpróbáltam. Nem jött össze.

Szlovákia amúgy 15-én lép pályára először, az F csoport tagjaként, Új-Zéland ellen. A végül mégis megtalált exit pollok alapján bízom benne, hogy foci Fico ekkor már nyugodtan nézheti a meccset, nem lesz sok elfoglaltsága a kormányalakítással. Ahogy a pályán viselkedett, annak nyomán a kispadon sem lenne helye, húzás egyből az öltözőbe, labdarúgás Meciar mellé.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr972638064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása