Blogosz

MESE NINCS.

Leejthetik az atombombát

2010. október 07. 20:52 - BlogoszEditor

Végre őszinteségi rohama volt valakinek a politikában. S ennek nyomán megerősítést nyert az is, amire tippeltem: Tőkésék igazából csak ijeszgetik az RMDSZ-t és az MPP-t azzal, hogy új pártot alapítanak. Nem akarnak ők sem semmit, csak egy asztalnál dorbézolni azokkal, akik régóta ott híznak.
Tényleg azért dobták be ezt a pártalapítást, hogy könnyebben zsarolhassák, fenyegethessék az RMDSZ-t és az MPP-t. És fenyegetik is: immár egyenesen atombombával! Ha nem kapják meg, amit akarnak, robbantani fognak.

Persze az utóbbi kettőt sem kell félteni, hiszen az ő politikai eszköztáruknak is régi, kedvelt eleme a zsarolás és a fenyegetőzés. De most Tőkésék átmentek terroristába, sőt, öngyilkos merénylőbe.
A hadüzenetet ma írta alá Tőkés sok jobbkeze közül az egyik: Toró T. Tibor, az EMNT ügyvezető elnöke. Toró mai internetes sajtótájékoztatóján úgy nyilatkozott a pártalapítási szándékukról, hogy "a helyzet atombomba birtoklásához hasonlít". El is magyarázta: Hirosima óta egyetlen nagyhatalom sem használt ugyanis ilyet, de csak az foglalhat helyet egyenlő félként a tárgyalóasztalnál, akinek van.

Na, ez már döfi!
Már csak annyi hiányzott, hogy valami faliszőnyeg előtt ülve, gépkarabélyt ölelgetve, fekete maszkban jelentse be Toró, hogy atombombájuk van, s nem félnek használni, ha nem teljesülnek a követeléseik. S közben Tőkés a Koránból idézgethetett volna a homályos VHS-felvételen. (Amikor még keresztyén harcos volt, akkor úgyis előszeretettel hadonászott, csapkodott a Bibilával is.)

Sőt, hogy az EMNT szokatlan őszinteségétől igazán leessen az állunk, Toró még olyat is mondott, hogy készek ejteni a pártalapítás ötletét, ha az RMDSZ-től és az MPP-től "értelmes ajánlatokat" kapnak.

Na összegezzük akkor ezeket a párjukat ritkító bejelentéseket.

Ha a pártalapítási szándékukat valóra váltják, az mindent szértobbanthat a rommagyar politikai struktúrákan, kinyírhatja az asztalnál helyet foglaló összes nehézfiút, kirobbanthatja őket a parlamentből, meg az összes bársonyszékből - ez tény. Vagyis - ahogy Toró mondta - a pártalapítás atombomba.
De ha megkapják, amit akarnak - azaz nagyobb szerepet az RMDSZ által leuralt összes játéktéren, beleszólást a döntéshozatalba, újra befutó helyeket a mindenféle választásokon, vagyis számos eszközt a pénzek kezeléséhez, és/vagy az MPP-t is visszaadja nekik Szász -, akkor készek ejteni ezt az atombombát.

Fuáj! Ez aztán a kegyetlen ajánlat.
Vagy felrobbantják az atomot, vagy ejtik.

Húzódjuk biztonságos távolságba, s miközben onnan nézzük majd a teljesen eszementté vált dzsihádot, jusson eszünkbe: úgyis régóta szükséges volt már, hogy minden oldalon teljesen megtisztuljon a romániai magyar politikum, s eltűnjön a levitézlett szereplők végtelen sokasága.
Nem pont így képzeltük, de üsse kő. Végülis ez az igazi.

Ha kérhetünk egy kis bónuszt, akkor a bukaresti törvényhozásban kellene robbantani, vagy ejteni. Aztán a löket hátha elér megyei szintekig is.
Nem kell izgulni, a román parlamentbe is biztosan beengedik a delikvenst egy pokolgéppel. Hiszen az EP-ben is ott flangál állandóan - s csak most vallja be egy embere révén, hogy atombomba van nála.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr862638126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása