Blogosz

MESE NINCS.

Jolie joker

2010. november 17. 23:53 - BlogoszEditor

Igaz ugyan, hogy amint hazaértem, ismét az iparnegyedből áradó obligát bűz fogadott, rögtön a határátlépés után, s a város is a maga széteső képét mutatta - de látom, az álmodozás legalább tart még itthon.
Visszatért ugyanis Nagyváradra Angelina Jolie.

Eldőlt, hogy a Nagyvásártér környékén nemrég létesített nagy körforgalom közepére szökőkutat fognak építeni. S mint a nyilvánosságra került terveken látszik, itt is az amerikai színésznő fog sétálgatni.
Mégpedig ugyanazzal a fogadott fiával, ugyanabban a ruhában, sőt, ugyanolyan lépésekkel sasszézik majd végig itt is.

Először ugyanis tavaly augusztus végén bukkant fel a bihari megyeszékhelyen Jolie, karján a gyerekkel.
Mint akkor jeleztem, Mudura Sándor Alexandru Alexander akart óriási komplexumot építtetni a szintén általa emeltetett Lotus Center szomszédságába - s a megbízott tervezőcég Jolie-t és egyik gyermekét álmodta Nagyváradra, a majdani épületek melletti leendő sétányra. Így néztek ki akkor a látványtervek - a lazán bemásolt járőkelők között Hollywood sztárjával:
4-joliee.jpg

5-jolieee.jpg

Azóta ez a projekt kútba esett. A művésznő és a srác azonban láthatóan kimászott.
S most egy másik terv hivatalos dokumentumain feszít, ugyanúgy. A körforgalom közepére építendő szökőkút friss látványtervein láthatjuk viszont.

3jolie.jpg

1jolie.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr72638153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.11.19. 18:44:25

A Szent-Laszlo teren meg Brad Pitt aldogalna ha nem fagyott volna le tole a program. Vicces de ahhoz a programhoz csak hiressegeket lehet letolteni :)
süti beállítások módosítása