Blogosz

MESE NINCS.

"Falra mászom tőled"

2011. május 09. 23:35 - BlogoszEditor

Alig telt el egy kis idő, s máris adja magát az előző bejegyzésem folytatása. Úgy látszik, őszinteségi rohamuk van épp, vagy mi... A temetős geg után most egy másik Bihar megyei RMDSZ-es rendezvény szórólapján találtam aranyosat.

A múlt hétvégén volt a nagyváradi majálisuk. (Tehát ez is RMDSZ-rendezvény - illetőleg szerepeltetnek ott még mindenféle kis szervezetecskéket és cégeket, amelyek nekik dolgoznak, vagy amelyeket az ő embereik vezetnek, vagy akármilyen más összefonódás van. És a szórólapon ott is van az RMDSZ pártlogója, a stilizált tulipán. De a neve - vagyis az, hogy RMDSZ - már nem szerepel ott. Hanem Tulipán Majálisnak nevezik. Fú! Elég nagy bajban érezhetik magukat. Mert hasonlót legutóbb Magyarországon láttam, az MSZP-től. Miután jól lejáratták magukat, már a saját nevüket sem merték vállalni: az önkormányzati választásokra készített szóróanyagaik többségén nem is szerepelt már, hogy "MSZP" - mert az annyira, de ááánnyirááá ciki lett volna... Szavazatokat már azzal a stratégiával próbáltak szerezni, hogy egyszerűen megtagadták önmagukat. Az ilyen üzenetek lényege: "Gyerekek, ide szavazzatok, ezek tényleg nem mi vagyunk, komolyan na, már nekünk is elegünk van magunkból, ezek valaki mások, nyugi".)

No, de vissza a humorhoz. Mutatom is a szórólapot.

:D Tessék. Na ezt sem mi mondtuk. Mekkora sértődés is lenne pártberkekben, ha mi, választópolgárok mondanánk ezt el, ilyen keresetlen szavakkal. Ehelyett a saját szórólapjukon szerepel. Praktikus. Keresve sem találhattak volna találóbb címet egy RMDSZ-rendezvény egyik programpontjának, mint ezt: Falra mászom tőled!

És le is zavartatták ezt a programot az egyik spanjukkal, a Bihar megyei hegyimentőkkel. Még zseniálisabb: miután az ember már falra mászik tőlük, legalább van, aki lehozza...

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr492891798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tough 'n' weird 2011.05.10. 00:32:54

Lajkolom ezt is, meg az elozot is :), csak ez az indapass, ez kerlek nem enged be akarmikor, csak ugy, csak amikor o akarja :P

BlogoszEditor · http://mesenincs.blog.hu/ 2011.05.10. 00:38:39

@tough 'n' weird: Köszi. Amúgy azt hiszem, a lájkoláshoz még indapass sem kell, csak a hozzászóláshoz. Ott van "tetszik" gomb, s nyomogatható. :)
süti beállítások módosítása