Blogosz

MESE NINCS.

Bizonyíték

2011. június 19. 21:28 - BlogoszEditor

 

Facebook. A világ legnépszerűbb és leggyakrabban használt netes szociális hálózata.

Sok funkciója van. Ezek közül csak néhány alapot említek most: kapcsolatokat építhetünk, kapcsolatokat ápolhatunk, kapcsolatokat tarthatunk például a barátokkal is, megoszthatjuk gondolatainkat, úgyhogy akár több száz, vagy több ezer ember is látja, üzenőfalon jelezhetjük, mi foglalkoztat épp, kommunikálhatunk, spontán, kötelen módon fejezhetünk ki mindazt, ami épp foglalkoztat, amit fontosnak, vagy épp érdekesnek tartunk megosztani ismerőseinkkel, barátainkkal.

Egyébként épp e hétvégén jelent meg a washingtoni Pew Research Center tanulmánya, amely szerint a Facebook felhasználói nemcsak a neten, hanem a való életben is nyitottabbak, befogadóbbak, toleránsabbak és barátságosabbak.

No, nézzünk egy friss példát, amely ma esti termés, s amelyre épp az előbb akadtam rá. :)))

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr372998549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása