Blogosz

MESE NINCS.

És akkor még valami

2011. június 27. 11:48 - BlogoszEditor

 

Újra csak jeleznem kell: kaptok ti tőlem. Mert most meg az van, drága olvasóim, hogy nem csak a már jelzett cuccokat lehet megnyerni itt, a blogomon. Hanem a már futó, belépőnyerdesős akciók mellé a Sziget és a VOLT szervezői most felajánlottak még néhány jó kis ajándéktárgyat is a blogom olvasóinak.

Úgyhogy a következőket szeretnénk még nektek adni ezúttal: az egyik ajándékcsomagban a Sziget első tíz évét bemutató Nagy Szigetkönyv lesz, továbbá frizbi, fesztiválos matricák és lufi. A másik csomagban egy fényképes kiadvány, Fesztivál címmel, amely a fesztek világát mutatja be, valamint belga együttesek (tehát nem a Bëlga együttes :) ) gyűjteményes CD-je, meg matrica. A változatosság kedvéért ezt most úgy osztom ki, hogy a két első olvasóm kapja, aki erre a címre egy bármilyen tartalmú mailt küld:

blogoszkuldjedacuccotjoleszkoszi@yahoo.com .

Azért a postacímét írja bele mindenki, mert kedvesen egyből ki is postázom a nyerteseknek a csomagocskákat.

Hajrá, s további kellemes nyarat mindenkinek!

***

Frissítés

A fenti játéknak már vége is, meg is van a két leggyorsabb, azaz a két nyertes. Azonban a jegynyerős játékok még javában futnak: mind Szigetre, mind a Campusra nyerhető itt teljes bérlet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr533018403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása