Blogosz

MESE NINCS.

Error

2012. február 08. 10:52 - BlogoszEditor

Hogy új kormány van... Illetve lesz. Gondoltam, hogy erről valamit. Err, dehát mit érdemel ez a csapat is? Sok szót nem. Hiszen az eddigiekből áll össze, csak a hölgyek, urak megfogták a nekik dolgozó fiatalabbakat, s maguk elé tolták őket. Lényegében ennyi.

Semmi lényeges, csak nagyon ügyes - és nyilván számos más országban is megszokott - politikai húzás, kampányfogás.

Annál is inkább, hogy a PD-L az összes eddigi minisztere helyett új, mutatósabb, fiatalabb bábokat mutogat mostantól. Az RMDSZ meg az UNPR pedig ugyanazokkal a minisztereivel megy tovább - náluk ugye még fontosabb a kézi vezérlés, vagyis az, hogy az adott két párt főnökei közvetlenül legyenek magas beosztásokban, onnan húzogatva a szálakat.

Mi pedig a szájakat, orrokat húzogathatjuk. Hogy ugyanmár. És kész, ennyi az egész.

Bejelentette az előbb a felkért kormányfő, kik szerepelnek a miniszterek listáján. Sokan szinte tapadtak is a tévéképernyőkre, lesve a "fejleményeket". Minek? Hiszen már nem is fejlemények, olyan tekintetben sem, hogy rég megorrontotta a média, kik lesznek miniszterek most. Arról meg nem beszélve, hogy összességében nem jelent fejleményt az egész - hiszen csak az epizódszereplők változtak.

Szóval hogy új kormány van... Illetve lesz. Gondoltam, hogy erről valamit. Rá is kattintottam a neten az élő adásra. Amikor a felkért kormányfő bejelenti a kormánynévsort. Íme:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És rákattintottam. És tessék:

 

 

 

 

 

 

Szóval lényegében én is ezt akartam mondani. Így.

Külön tetszik még a felkért miniszterelnök nyilatkozatában a "cannot declare self-referencing constant". Hogy le is (mű)fordítsam: ami magukat illeti, annak konstans voltáról semmit sem tud nyilatkozni. :P

Ezzel aztán már tényleg teljes a (jel)kép.

Szólj hozzá!
Címkék: orr error err

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr374077994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása