Blogosz

MESE NINCS.

Alkalmi vétel

2012. május 22. 08:03 - BlogoszEditor

 

Aranyos (?) kis eklektikusat találtam itt, a környéken.

Minden egy helyen..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Hiszen tudjuk: az üzlet, az üzlet. Vagyis a biznisz, az biznisz. Az etnobiznisz meg etnobiznisz. Ugyanaz a gyökerük: pénz, pénz, pénz.

Úgyhogy nagyszerűen megy egymáshoz a politikai áru és az élelmiszer-termék. Meg végülis a politika maga is hasonlít egy szatócsbolthoz: mindenféle megtalálható benne. És gyakran bekajálja a vásárló azt, amit ott kínálnak neki. Ráadásul sok a feketézés. És számlát meg nem kap, aki vevő az ilyesmire. Legalábbis nem időben. Mert aztán amikor négyévente benyújtaná a számlát, mindig azzal marad, hogy neki, szegény polgárnak nyújtják be végül. S megfizet megint.

És még egy hasonlóság: jó későn jön rá, hogy akármit is választott a kínálatból, megint jól bevásárolt vele...

Egyébként hasonló kis kedvességet (?) találtam még ettől a helyszíntől nem messze. Ott már egy turkáló ablakában van az egyik ilyen plakát. Ami ugye még hálásabb téma. És tökéletes jelkép.

Az ezzel kapcsolatosak továbbgondolását, a szép kövér kis képzettársítások felfedezését már az olvasóra bízom. Nem árt egy kis agytorna választás előtt...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr634529806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása