Blogosz

MESE NINCS.

Előnézet

2012. június 07. 09:56 - BlogoszEditor

 

Megnézegettem ma, hogy néznek ki a vasárnapra előkészített szavazólapok Nagyváradon. Mutatom, és mondom a lényeget.

Mindenki négy szavazólapot kap. A polgármester, a városi tanács, a megyei tanács, illetve a megyei tanácselnök megválasztásához.

Nos, én a lapokon különösebben két párt, az EMNP és az RMDSZ, az RMDSZ és az EMNP elhelyezkedését figyeltem meg. (Érdekes, hogy a két párt közül mindegyik lapon az RMDSZ van előrébb. A szavazólapok kinyomtatása előtti sorsoláskor még kisebb botrányt is csapott az RMDSZ, hogy még véletlenül se kerülhessenek egymás mellé.)

Lássuk, mire pecsételhet az, aki bármelyik pártnak és/vagy jelöltnek elhitte, hogy érdemes, vagy aki mindenképp érvényes protest-voksot akar leadni.

Szóval: a polgármester megválasztásához szükséges szavazólapon az RMDSZ jelöltje a 2. oldalon található, az EMNP jelöltje a 3. oldalon (minden szavazólap oldalai meg vannak számozva.) Így néz ki:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

----

A városi tanács megválasztásához szükséges szavazólapon az RMDSZ jelöltje a 2. oldalon található, az EMNP jelöltje a 6. oldalon. Így néz ki:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

----

A megyei tanács megválasztásához szükséges szavazólapon az RMDSZ jelöltje a 2. oldalon található, az EMNP jelöltje a 7. oldalon. Így néz ki:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

----

A megyei tanácselnök  megválasztásához szükséges szavazólapon az RMDSZ jelöltje a 2. oldalon található, az EMNP jelöltje a 3. oldalon. Így néz ki:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

----

Ennyi.

Esetleg mielőtt pecsételnek, fussák át a jelöltlistákat, különösen megnézve az első helyeken lévőket, vagyis azt, hogy kiket készülnek helyzetbe hozni. Jó szórakozást!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr484570989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása