Blogosz

MESE NINCS.

Határeset

2012. június 29. 21:52 - BlogoszEditor

 

Szerintem eleve ellentmondás feszül abban a meghatározásban, hogy nemzeti rock, de mindegy. Vegyük úgy, hogy tényleg van ilyen műfaj (mert amúgy tényleg van, csak eleve a megnevezése egy kicsit hehe), legalább így mindenki érti, miről lesz szó.

Ilyen nemzeti rockot játszó bandák koncertjeiből tartanak most egész estet itt, Nagyváradon, a jelenlegi Románia területén. S ha már a helyszín nem messze van tőlünk, hát engem kértek meg a szerkesztőségben, menjek ki, s lőjek pár fotót.

A helyszínen azonban egy órával a meghirdetett kezdés után sem jelenik meg a sztárfellépő csapat. A magyarországi revizionista rock, mindentvissza punk, leahatárokkal metál, nagymagyarországotújra zúzás egyik legismertebb nevű együttese, a Romanitkus Erőszak. Kérdem is a szervező srácokat és ismerőseiket:

- Hol van a Romantikus Erőszak?

- Mindjárt itt lesznek. Szerintem már a határnál vannak.

Wáá, ez de jó volt! De nekem is csak később esett le, hazafelé jövet... Na szóval így állunk.

A buli meg addig is folytatódik, csak épp most más zenél addig. Sör is van. Jól érzik magukat a srácok. A revizionista bulizene királyai pedig nemsokára átlépik a trianoni határt. S lesz nemulass. Illetve lesz mulatság.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr504619955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása