Blogosz

MESE NINCS.

(T)enyészet

2012. július 21. 10:36 - BlogoszEditor

Végre leesett.

Annak idején itt írtam erről a vizuális merényletről, a barkácsolók poklának ómenéről. Mostanra megoldódott, legalábbis részben. Mert most így néz ki:

P1570883.jpg

Szerintem sokkal jobb így. Hiszen lényegesen kevesebb látszik már a rondaságból. És végülis csak három év kellett hozzá, hogy megoldódjon, elenyésszen.

Viszont közben a város számos pontján jelentek meg ismét a magánvállalkozások középkorát, azaz a kilencvenes éveket idéző összegányolt cégtáblák, feliratok. Ha egy - nagy nehezen - eltűnik, tíz másik jelenik meg helyette. Sajnos nem volt nálam gép, de az aktuális kedvencem az, amelyen egy "művész" hirdeti magát, fekete szigetelőszalag-csíkokból összerakott feliraton: "Festmények, megrendelésre. Minőség garantált".

Hih. Minőség garantált. Lerí róla eleve. Mint mondjuk a stadion táblájáról az, hogy hol tart a nagyváradi labadarúgás. Meg egyáltalán: a minden.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr154669252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása