Blogosz

MESE NINCS.

Ing

2012. július 31. 17:15 - BlogoszEditor

Sajtótájékoztatón is idéznek már a blogomból. Nagyszerű! Vagyis pont nem az. Mivel épphogy nem idéznek. Hanem - úgy látszik, saját ötletük nincs - inkább innen elvett képekkel, fordulatokkal élnek a politikusok a beszédeikben. Persze forrásmegjelölés nélkül.

Már nem az első eset a mai, de ma is épp hallom, hogy az egyik tájékoztatón úgy fogalmaztak, ahogy egy nappal előbb én tettem itt, ezen a felületen. Az előző posztomban feszegetett kérdésekről volt szó az adott tájékoztatón is, s egyes fordulatok érdekes módon ugyanazok voltak, mint amelyeket itt használtam, a rendezvény előtt jópár órával élesített posztomban.

Tehát úgy is vehetem, hogy néha - teljesen akaratlanul - a beszédírójuk vagyok. (Ha gyakrabban fordulnának hozzám, nem beszélnének annyi zöldséget. Igaz, az őszinteség meg nem jövdelmez a politikában.)

Most azonban - átmenetileg - talán egy kicsit nehezebb dolguk lesz. Vagy gondolkodnak egy kicsit saját ötlteken, vagy máshonnan lopnak. Ugyanis ha legközelebb tájékoztatót tartanak, akkor - ha frissek akarnak lenni - épp ebbeől legújbb posztomból, a mostani bejegyzésemből kell átvenniük.

Ciki lenne, ugye? Hát miért? Erről beszélni esetleg? Nagyon eredeti lenne. :))

Nem úgy az, amikor lényegében én tartok sajtótájékoztatót a gondolataimról, csak épp másoka  magyar hangjaim... De végülis semmi baj: olvassák csak nyugodtan, s ha annyira tetszik, éljenek is vele. Igen, ez az ő ingük, vegyék csak magukra.

És majd esetleg felteszek valami zenéket is, hogy a jövőben a rendezvényeik bulisabbak s népszerűbbek legyenek. :P

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr304689003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása