Blogosz

MESE NINCS.

Panel

2012. szeptember 11. 19:18 - BlogoszEditor

Mivel úgyis egyre többen a Facebook üzenőfalán mentik a hazát (s intéznek el más, hasonló nagyságrendű, komoly ügyeket is, azzal, hogy simán kiposztolnak pár giccses, számítógépen megmagyarkodósított képet és butus szöveget - s máris meg van oldva, vagy legalábbis egy lépéssel közelebb kerültünk a rendezéshez, ugyebár), gondoltam, megkönnyítem azok dolgát, akik maguk is ebben látják a fontos kérdések megoldását.

Hiszen nagyon sok haldokló gyereket, kivert kutyát, megvert nőt, agyonlőtt halottat, éhező országot, elkóborolt mókust, szénakazlazó tűt, elillant önbizalmat, elromlott házasságot, elvesztett zsebkendőt sikerült már megmenteni azzal, hogy vonatkozó felhívásokat és képeket össze-vissza megosztogattak. Már hogyne működne ugyanez a magyarság esetében? Vagy ha nem is, jól van, de azért ugye legalább valamicskét, akármilyen kicsit is, de segít, ha nemzeti színekre mázolt fölösleles tartalmakkal, magyar netszeméttel árasztunk néha? Hogyhogy nem? De, számít, és kész! Ne legyünk már kishitűek! (Legyünk inkább naivak, igennn! És nyomjuk azt a "Megosztás/Share" gombot!)

Itt van tehát az első saját alkotásom ebben a műfajban. Hasonlókkal van már tele a fél Fácse. Ez itt instant nemzetmentés, ráadásul munkával sem jár. Itt a kép, lehet vinni.

A következő szöveget ajánlom hozzá - de persze saját fájdalmas-cirkalmas sirám-blődeket is lehet írni. (Figyelitek azért a három színt, remélem. Aki nem találná a harmadikat: a fehér. Háttérben. Na azért!)


Itten van: elintéztem a nemzet megmentését, elkészítettem ezt mostan én. Mos mán minden rendbe lesz, csak osszad, sokszor meg.
Ha ilyen van a Fácsén, az fontos és igazi tevékenység a népért, a magyarokért, értünk, namán. Minden más ilyen lyellegű szöveget is képzeljé még ide és nyomassad, mert büszkék vagyunk, s közbe meg veszélyben a hazafüggetlenségértékerkölcsminden. Jaj! De mi nem félünk. Mert mi osztunk és photoshoppolunk. Előre a hazájér, amíg van net! (Te! Ha nem kűdöd tovább, olyant kapol, hogy Trianon könnye áztatja majd Magyar orcádban az idő vasfogát, melyet megviseltek a történelem viharai, de erővel és alázattal álltál, miként sudár bérc a jegenye tetején.)

MAGYAR~32.jpg

 

(Disclaimer: szerintem ez a bejegyzés felháborító. Nem is értem.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr194770663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása