Blogosz

MESE NINCS.

The HSP

2012. október 05. 14:20 - BlogoszEditor

Most aztán megnézhetjük magunkat, feleim! Mind jól megnézhetjük majd magunkat. Ez lett a vége a The HairSniffing Projectnek... Sejtettem, gondolhattam volna akár.

Hogy micsodának? - kérdezhetitek most sokan. Akik már áldozatai részei a projetnek, ők (a boldogok :) ) tudják, miről van szó. Elárulom: immár több mint száz boldog (és szomorú) projektáldozat projektrésztvevő van. Igennn! A többi kedves olvasónak pedig elmondom azt, hogy egyelőre nem mondhatok sokat erről. Mivel a projekt még fut, még nincs készen. De annyit elmondok, hogy a The HairSniffing Project a hair sniffingjéről szól, miközben készül egy-egy kép az áldozatokkal a kiválasztottakkal. És ebből áll majd össze valami.

Persze nekem is olyan jelmondatok jutnak eszembe leginkább, mint például: The HairSniffing Project - The reign of nonsense. Vagy: The HairSniffing Project - Another level of stupidity. Vagy: The HairSniffing Project - Smell naturally grown art. De leginkább ez: The HairSniffing Project - The HairSniffing Project. :) Meg ilyenek. De jól van az. Is. És közben készülget.

Sőt, váratlan fordulatot is vett. Ugyanis egyik este épp dolgozgattam rajta, azaz készítettük a fotókat a különböző arcokkal, hairSniffelés, azaz az áldozatok szerencsések hajának (vagy haj hiányában fejének) megszagolása közben megörökítve őket... amikoris a helyszínen meglátta, majd végignézte a folyamatot egy művészeti galéria vezetője. És lecsapott rá. Tetszett neki, majd megtanácskozta a munkatársaival - akiknek szintén bejött az ötletem, meg a kivitelezés módja is. Úgyhogy felajánlották, hogy lesznek házigazdák, sőt, kellene nekik az egész, vigyem hozzájuk. Így ha majd elkészülök vele, akkor az egyik galériában tárlat (vagy installáció, vagy még nem tudom pontosan, mi, mert még nem állt össze bennem, hogy mivé formáljam konkrétan) lesz belőle.

Hah: szóval mondom, kedves jelenlegi és következő áldozatok kerettagok, nemsokára mind megnézhetjük magunkat. De most még a The HairSniffing Project egyre csak nő. Aztán majd vágatok belőle, fazont is adok neki, s ott lesz a kiállítótermekben...


P1600102.jpg


DSCF1045.JPG

The HairSniffing Project - in the making. It grows to include you...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr744821506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása