Blogosz

MESE NINCS.

Sonkolyos Fesztivál - ingyen

2013. április 09. 19:09 - BlogoszEditor

Újabb ajándékok várnak ám itt a drága olvasókra, bizony. :)

Amint azt megígértem, különböző fesztiválokra is sorsolok majd belépőket. Ezúttal a Sonkolyos Feszivál jelentkezett be hozzám, felajánlva két heti bérletet az olvasóimnak. Érdekesség, hogy erre a rendezvényre egyébként is csak heti jegy vásárolható, napi nem létezik.

 

A Sonkolyos Fesztivál május 1-től 6-ig tart majd a természetben, Sonkolyos település mellett Bihar megyében, Romániában. Főleg az elektronikus zene híveinek lesz ott jó (yey :D ).

 

Lesz Sterbinszky, meg Horace Dan D, Just D'Light, DJ Snow și MC Agent. Nagyváradról pedig Lucian Boescu, Elix, Coxxo, Matula, Andrew Bee, Norby Wilde, Caveman, Shorty, Axel, Nyx. Na jó, a többséget én sem ismerem így névről. :) Viszont, hogy nagy menet lesz, jó dolog, az biztos, már csak a stílus miatt is. 

301684_150501455111871_2047068264_n.jpg

(Rendes bannerjük, meg honlapjuk, meg minden csak jövő héttől lesz, most csak ez van, nézegessétek ezt áthatóan addig is. :) )

Aki szeretne részt venni a nyereménysorsoláson, egyszerűen küldje el nevét a következő mailcímre: jokissonkolyosfesztblogosszalyes@yahoo.com . Más nem szükséges. Lazaság van. :) De attól a dolog még komoly.

A beküldési határidő április 23-án 07 óra 24 perc 42 másodperc. Utána (bár remélhetőleg nem kelek ilyen korán, nem is tudom, miért ezt az időpontot adtam meg) még aznap sorsolok valamikor, a nyerteseket mailben értesítem. A nyeremények ezúttal nálam vannak, úgyhogy azokat személyesen adom majd át, mailben egyeztetjük a részleteket az érintettekkel. Azért annyit kérnék, hogy lehetőleg csak azok az olvasóim jelentkezzenek be, akik valóban el is tudnak jönni a rendezvényre, éljenek akár Nagyváradon, Csíkszeredán, Bukarestben, Göteborgban vagy Seattle-ben. Vagy Bukarestben. Vagy.

Mindenkinek kellemes mindent kívánok!

 

***

Frissítés: lett már kúlosabb bannerjük is, magyarán szólva.

 matula jpg.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr615213888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása