Blogosz

MESE NINCS.

Nos?

2013. szeptember 09. 15:23 - BlogoszEditor

Ugye hallottatok a PSD-ről? És ugye tudtok arról is, hogy más pártok sem különbek? Ugye értesültetek arról, mi minden és kik hátráltatták, válogatott eszközökkel, korrupciótól erőszakig mindent bevetve - ha kellett, hazudva, manőverezve, ha kellett, embereket is ölve - Románia fejlődését 1989 óta, akárcsak jelenleg is? Ugye nagy vonalakban azért látjátok, mik zajlanak manapság is Romániában, és hogyan működnek a dolgok?

Mindezek fényében: ugye láttok valamennyit a romániai sötétségben? Ugye nem hiszitek el, Pontának és Antonescunak azt a mai bejelentését, hogy - ráadásul "az eddigi tüntetések hatására" - végleg lemondtak a Verespatak-projekt gyakorlatba ültetéséről? Ugye nem gondoljátok komolyan, hogy ezzel máris megvan a győzelem, amikor már eddig is dollármilliókat öltek egy káros és korrupt tervbe, amely még sokkal több pénzzel kecsegtet a jövőben, ráadásul politikai vezetőknek és pártoknak is rengeteg fekete pénzt hozna? Ugye nem képzelitek azt, hogy ha  most sikerül lecsendesíteniük a tüntetőket, később nem próbálkoznak meg újra a korrupt tervükkel, valami módon? Ugye nem mentek megint lépre, sokadszor is?

És ugye értitek, hogy valójában nem a lakosság egyre nagyobb tüntetései miatt hátrál most pár lépést a PSD, a PNL és a PC (vagyis az USL pártszövetség), hanem azért, mert már most politikai színezete van a dolognak, már most követelik a lemondásukat is, ígyhát attól tartanak a kormányzók, hogy az ellenzék átveszi az irányítást a demonstrációk fölött, és ugyanolyan nagyszabású tiltakozáshullámost indít el ellenük, Verespatak ürügyén, mint amilyen tüntetéshullámot és olcsó cirkuszt annak idején épp az USL szervezett a sok idióta szavazónak, a mostani ellenzék lejáratása céljából, Raed Arafat egészségügyi államtitkár lemondatásának ürügyén?

Ugye felfogjátok, hogy a retorikán túl egyetlenegy parlamenti párt sincs, amelyik féligmeddig ne akarná a Verespatak-projektet, és ne kacsintgatna a pénzek felé? Ugye értitek, hogy egyetlenegy párt sincs, amelyik a lakosságot képviselné, ebben az ügyben sem, ahogy másban sem?

Ugye nem alusztok bele már megint jámboran a saját behülyítésetekbe?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr495503554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása