Blogosz

MESE NINCS.

Pusztító szeretet

2013. december 04. 22:15 - BlogoszEditor

Mi az igazi szeretet? Mondom máris.

Nézegetem, hogy kiknek adjak valami kis ajándékot karácsonyra, összesítek. És látom: lesznek olyan drága, csupaszív emberek az életemben, akik besötétedett fasiszták is, intoleráns ökrök is közben.

Úgyhogy karácsonykor nekik is a kedvükre teszek: ha már ezt szeretik, kapnak majd a szeretet ünnepén jó kis könyveket Szálasiról, meg magyarságnyalogató, önámító fércműveket, meg antiszemita szennyirodalmat, arról, hogy pusztulna el a sok zsidó, meg minden más nemzetrontó náció az anyjába, a Föld színéről, kurvaéletbemár. (Hogy az ő retorikájukkal éljek.) Hadd játsszanak a karácsonyfa alatt is ezekkel a kis játékaikkal. Hadd szórakozzanak az ördögi bajaikkal a magas isten fiának színe előtt is.

És egy kis ima is elmegy akár, a skizoid játszadozóknak. Én mondjuk ezt ajánlanám: "Óh, Jézus, kérlek, e szent ünnepen is, könyörgöm, add  meg a gyűlölt nemzetek és mindenki kínhalálát, akit utálunk, kérlek, segíts, a szeretet nevében, te, aki épp akkor fogsz megszületni, amikor e kicsiny szeretetajéndékokat átadom a szeretet ünnepén a szeretteimnek, hogy rohadjon el mindenki, akit nem szeretünk. Ha ezt megteszed nekünk, szeretlek."

Köszi.

P1640978.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr215676139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása