Blogosz

MESE NINCS.

Na, kaptok ti most a Szigettől...

2014. június 27. 14:26 - BlogoszEditor

Jó kis Sziget-érzés - postán. Az sem rossz azért. És ez lesz. Megint, idén is.

Ugyanis a budapesti SZIGET FESZTIVÁL csillagcsücsöri szervezői idén is voltak olyan kedvesek, hogy küldtek egy jó nagy ajándékcsomagot, mindenféle szigetes ajéndéktárggyal - hogy kisorsoljam azokat a blogom drága olvasói között. Vannak pólók, könyvek, kitűzők, CD-k, lehúzósok, mappák, mittoménmi. Úgyhogy kapás van. Nemsokára. Ilyenek vannak:

P1660219.JPG

Legyen az, hogy mostantól, mondjuk július 20-án, 22 óra 18 perc 04 másodpercig lehet játszani. Nem kell mást tenni, csak addig a határidőig egy mailt küldeni a szigetcuccokingyenfuajdejodolog@yahoo.com címre. Az üzenetben írjátok meg, mi az izgi, vagyány, észbontó, kolosszális, vagy csak simán jó (vagy nem, bár nehezen tudom elképzelni, miért ne tetszene valakinek) nektek a Szigetben. A minimális határ egy szó, a maximális akármennyi. Az ajándéktárgyakból öt csomagot fogok összeállítani, és saját költségemen kipostázom a nyerteseknek. Sorsolás július 21-én, a nyerteseknek visszaírok, értesítendő őket, és el fogom kérni a postacímüket, ahova rögvest el is küldöm a királyságot.

És ez még csak ez. Hát csak képzeljétek el akkor, mekkora lesz maga a Sziget. Indzsoj.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr776433657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása