Blogosz

MESE NINCS.

Kellemetlen humor

2014. október 20. 10:00 - BlogoszEditor

És azt ismerik, hogy kellemetlen humor? Nevekkel ugyan nem viccelünk, úgyhogy nem is viccelek - csak simán közlöm, hogy eszembe jutott ez a deriváció (amely amúgy többrétegű is, a maga jelképiségében, meg minden). Szóval, hogy ugye aszongya: Kelemen Hunor >>> Kellemetlen Hunor >>> kellemetlen humor.

Na? Ugye, hogy minőségi? :P És ez még semmi. Ehhez hasonló gyöngyszemeket tárok most Önök elé, csak többnyire képben. A felemelő, nemes államfőválasztási veresengésről készítettem pár megindító képet, az elmúlt napokban. Parancsoljanak, arany, drága választópolgárok, egyemmeg azt a demokráciaalapköve szívüket. (Bár ez így képzavar. Na mindegy, inkább itt van néhány zavaró kép :) )

(Kérem oda kattintani, ahol ezt írja: "Kattints ide a galéria megnyitásához!" Aztán a kép jobb oldalán megjelenő nyíllal lehet lapozgatni a fotók között. Avagy: PENTRU A ACCESA GALERIA CU POZE DAŢI CLICK PE TEXTUL "Kattints ide a galéria megnyitásához!" .)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr236808357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása