Blogosz

MESE NINCS.

(Szolgálati közlemény)

2014. október 28. 19:40 - BlogoszEditor

Az itteni lájkokról - avagy levélváltás a blogfelület-szolgáltatómmal. Tájékoztatás a kedves olvasóknak, akik néha nem látják viszont a lájkjaikat.

A levelem, a problémáról: "Sziasztok! A blogomon van egy facebookos like-számláló, minden bejegyzés alatt. Régóta nézem, hogy néha az összes like elszáll és 0-t mutat, visszamenőleg is, aztán néha visszajönnek, néha meg csak egy részüket mutatja újra, a többi mintha nem is lett volna, nem jelenik meg. Megjavítanátok, kérlek szépen? Köszi előre is, nagyon. A blogom: http://mesenincs.blog.hu/ Köszi, Ö."
A válasz: "Szia! A facebookos számlálóval problémák vannak, de a hiba nem nálunk, hanem a facebooknál van, így sajnos nem tudunk segíteni..."
Mnah. Hát, akkor ez van. De azért ami tetszik, azt továbbra is lehet nyomogatni. )

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesenincs.blog.hu/api/trackback/id/tr476841635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása